Jump to content

дали да сложа лед осветление


Recommended Posts

здравейте колеги вчера видях лед крушки с вентилатор h4 и искам да ги сложа проблема е там че незнам как светят един приятел си е взел и каза че на къси светят хубаво но на дълги не някой от вас ползвал ли е такива крушки за да ми каже как светят.

Адрес на коментара
Сподели в други сайтове

В училище не са ли ви обяснявали ,  къде се слагат препинателни знаци и кога се започва ново изречение ? Не за друго, но въпросът ти е супер непонятен, написан по такъв начин . Липсата на главна/и буква/и дори и не я коментирам...

Адрес на коментара
Сподели в други сайтове

Според мен се придържай към технологията, за която е структуриран фарър ти. Ако наистина караш Ауди 80 - да, може фаровете ти да светят като свещи, но реално по-голяма полза ще имаш, ако инвестираш в тяхното рециклиране/възстановяване и едни хубави крушки (напр. Филипс или Осрам - не казвам, че са най-добрите).

 

На гаден рефлектор каквото и да сложиш - все ташак ще е. Също така може да поразучиш (има теми по форумите) за поставяне на реле преди фаровете, което да подобри също осветеността (все пак инсталацията на автомобила е на 20-тина години).

Редактирано от darknessevil
Адрес на коментара
Сподели в други сайтове

Благодаря колега  фаровете са ми нови и рефлекторите са доста добри просто исках да знам дали си заслужава да взема въпросните крушки.

Адрес на коментара
Сподели в други сайтове

Създайте нов акаунт или се впишете, за да коментирате

За да коментирате, трябва да имате регистрация

Създайте акаунт

Присъединете се към нашата общност. Регистрацията става бързо!

Регистрация на нов акаунт

Вход

Имате акаунт? Впишете се оттук.

Вписване
  • Потребители разглеждащи страницата   0 потребители

    • Няма регистрирани потребители разглеждащи тази тема.
×
×
  • Create New...