Jump to content

Проблем с чистачките при сменена машинка


Neumaniak

Recommended Posts

Извинете, ако такава тема съществува (аз лично търсих не само във форума, а и в чичо Гугъл). Смених старата машинка на чистачките, с друга използвана (същият номер), поставих всичко както трябва, но когато използвам лоста за придвижване на която и да е степен, чистачките не тръгват, а има като празен ход около 3-4 пъти (чува се тропане и чистачките леко помръдват надолу). На какво може да се дължи?Благодаря предварително!

Адрес на коментара
Сподели в други сайтове

А дали е възможно и поради тази причина, пак модулно да се изключила и помпата на пръскачките или просто е свършила курса?!

 

P.S. Благодаря, г-н Николов отново! Много съм бос в тези работи, а и преди ми помогнахте с паленето на едно БКД ( при Църна маца)

Адрес на коментара
Сподели в други сайтове

Здравей @Neumaniak. Като за начало давай на ти ;). Все пак се познаваме .

А сега да обърна внимание и на проблемът ти. Още, когато колата ти беше отказала да пали, ти казах причината. А тя бе отводнителните канали. Почести ли ги? Питам, защото си мисля, че и старото ти моторче работи, просто е било удавено, когато е отказало! Но това са мои предположения. За колата ти трябва да запомниш едно нещо. Имаш ли проблем, ВИНАГИ първо колата се чете с VCDS и се анализират резултатите. Това ще ти спести много пари от смяна на модули на принципа проба-грешка!

Имаш ми телефона, нека се разберем да ти прочета и анализирам проблемите и да обсъдиме стратегията. Така според мен е най-безболезнено за теб.

 

P.S.

Още помня, че като отивахме към колата ти, аз ти казвах "като я запаля", а ти "ако я запалиш". Предполагам вече се убеди, че познавам тези коли и не "хвърлям на сляпо" ;) .

Адрес на коментара
Сподели в други сайтове

Да, каналите са почистени! За моторчето го свалих и видях, че има сериозен луфт и притропва (предполагам е разбито отвътре). Ако си на същото работно място, може да дойда понеделник/вторник да го закачим набързо (разбира се ще звънна предварително) да видим за какво иде реч :) Мерси за отзива!

Адрес на коментара
Сподели в други сайтове

Да, на същата работа съм. Имаш ми телефона. Обади се ден по-рано да си взема с мен лаптопа и кабела.

Редактирано от bsdnikolov
Адрес на коментара
Сподели в други сайтове

Създайте нов акаунт или се впишете, за да коментирате

За да коментирате, трябва да имате регистрация

Създайте акаунт

Присъединете се към нашата общност. Регистрацията става бързо!

Регистрация на нов акаунт

Вход

Имате акаунт? Впишете се оттук.

Вписване
  • Потребители разглеждащи страницата   0 потребители

    • Няма регистрирани потребители разглеждащи тази тема.
×
×
  • Create New...