Jump to content

А6 C5- При висока скорост обръща на бензин


Recommended Posts

Здравейте колеги, карам а6 c5 2.4 97г, има газов инжекцион, от скоро забелязах като се кача на магистралата и си карам 140, като върна малко газта или като и подам газ, и обръща сама на бензин за няколко секунди, и после пак си минава на газ.  И това се повтаря през целия път по магистралата, като я карам със 120 или по бавно, не го прави това нещо изпарителя ми е нов, онзи ден ходих при газаджията ми и му казах за проблема, сменихме газовите филтри, но проблема си остана, закачи колата на компа, и каза че си работи нормално на газ. Аз се чудя дали няма връзка това с бензиновите дюзи защото те са ми запечени и не работи добре колата на бензин хич не иска да върви, нямам време да отида да ги почистят, дали е от газовата или, има връзка с бензиновите дюзи не знам, ако някой е по запознат моля да сподели мнение. :) 

Адрес на коментара
Сподели в други сайтове

По тези симптоми, без да си уточнил с каква газова си и какъв е изпарителя, според мен има два варианта. Или редуктора изстива или прави свръх налягане и системата връща аварийно на бензин. Със смяна на филтрите няма да се оправи. Колегата на място ли диагностицира проблема или в движение?

Изпратено от моят BENEFON SIGMA GOLD с любезното съдействие на МОБИКОМ

Адрес на коментара
Сподели в други сайтове

Благодаря колега, газовата уредба е тамона, изпарителя го сменях юни месец не знам каква марка е 200лв струваше, майстора ми каза че е за 200 коня, да захранва колата, иначе проблема го установих в движение, на магистралата, при каране със 120 няма проблем, вдигна ли 140 и нагоре, се появява 

Адрес на коментара
Сподели в други сайтове

Трябва си диагностика в движение в реално време. Тамоната е много проклето чудо.

Изпратено от моят BENEFON SIGMA GOLD с любезното съдействие на МОБИКОМ

Адрес на коментара
Сподели в други сайтове

Създайте нов акаунт или се впишете, за да коментирате

За да коментирате, трябва да имате регистрация

Създайте акаунт

Присъединете се към нашата общност. Регистрацията става бързо!

Регистрация на нов акаунт

Вход

Имате акаунт? Впишете се оттук.

Вписване
  • Потребители разглеждащи страницата   0 потребители

    • Няма регистрирани потребители разглеждащи тази тема.
×
×
  • Create New...