Felicity Posted January 11, 2019 Report Share Posted January 11, 2019 Здравейте, можете ли да ми препоръчате сервиз във Варна, където могат да почистят нагара по клапаните на 3.0 ТФСИ, т.е. да разбират за какво иде реч. Колата е на реални 140к км и има леки претрисания когато работи на място, както и играене на оборотите когато сутрин я запаля. Реално не знам дали има нагар и дали от това са посочените "проблеми", но като чета по чуждестранните форуми, това са симптоми на натрупан нагар. Link to comment Share on other sites More sharing options...
bg_mulder@abv.bg Posted January 11, 2019 Report Share Posted January 11, 2019 Интересно, и аз имам подобни симптоми на 3.2FSI, но мислех че е от газовия инжекцион. Ако знаете и за София някой кажете! Sent from my iPhone using Tapatalk Link to comment Share on other sites More sharing options...
sa6o977 Posted January 11, 2019 Report Share Posted January 11, 2019 За Варна може да отидеш в юниауто, предполагам че ще ти свършат работа. Link to comment Share on other sites More sharing options...
Recommended Posts