Jump to content

Recommended Posts

Здравейте,

Търся си кола до около 8000лв, като целта ми е като тегля чертата годишно колата да не ми излиза над 200-250лв месечно ( ще правя около 10к - 12к км годишно), мисля си за 1.6 на газ, как мислите ще ми влезе ли в бюджета? Това включва всичко от ГО до данък и тн.

 

Адрес на коментара
Сподели в други сайтове

Аз карам 1.6 FSI от 2 год. Годишно минавам по около 14К-15К км. Месечно сипвам бензин за 120-140лв. Много зависи, къде се кара колата (градско, извънградско) Като цяло се водят доста здрави и двата двигателя. До сега, не съм пипал нищо освен масла и филтри. 

Адрес на коментара
Сподели в други сайтове

Колега, карам ауди а3 спортбек 1,6 с газ и съм много доволен, поне за сега. Разхода му на газ извънградско е 8-8,2, средно не прехвърля 9. Според мен добре си се насочил. Когато купуваш конкретният автомобил само го виж дали не пуши синьо пишат че имат склонност да горят масло. Относно динамиката не очаквай чудеса, но и не е спънат кон. Другият тънък момент са им ръчните скоростните кутии. Като я запалиш и докато работи на място има ли шум в ръчната скоростна кутията да знаеш, че не е от аксиалният лагер на съединителя, а проблема е в едни лагери вътре в кутията. Ще ти кажа и за маслото и приключвам. Скоростната кутия подчертавам ръчна на този модел събира 2 литра масло нивото му е над нивото на пробката за наливане имай го в предвид и за там само оригинално масло от Ауди- 40лв. му е литъра.

Адрес на коментара
Сподели в други сайтове

Създайте нов акаунт или се впишете, за да коментирате

За да коментирате, трябва да имате регистрация

Създайте акаунт

Присъединете се към нашата общност. Регистрацията става бързо!

Регистрация на нов акаунт

Вход

Имате акаунт? Впишете се оттук.

Вписване
  • Потребители разглеждащи страницата   0 потребители

    • Няма регистрирани потребители разглеждащи тази тема.
×
×
  • Create New...