Jump to content

Enkoff

Members
  • Мнения

    102
  • Присъединил/а се

  • Последно посещение

Всичко публикувано от Enkoff

  1. Enkoff

    Странен шум

    И при мен го има абсилютно същото тракане. Смених веига и обтегач и си остана. Казаха ми, че били от повдигачите на клапаните.
  2. Аз си го направих сам с профил за лед лента и самата лента. Стана много добре според мен.
  3. Както ти отговори колегата трябва да си смениш буксите. По 3лв. са оригинални от официалния дилър един допълнителен кабел опъваш и кодиране. Но си е играчка. За това и аз препоръчвам @bsdnikolov
  4. Аз имам подобен проблем. При мен работят ключоввте(и двата оригинални) само ако са допряни до задна лява врата. И аз няма решение на проблема, за това сложих допълнителна аларма поне да се заключва нормално.
  5. А не е лошо да ги рециклираш тея фарове. Аз минах по същия път, като теб и сега се родих. Светят много по добре.
  6. @jon_jinas@jon_jinas абсолютно същата ситуация е при мен с тея АТЕ.
  7. Слагай @ пред имената, които споменаваш, за да могат собствениците им да знаят, че мислиш за тях 🙂
  8. Здравейте. Някой може ли да даде мнение за амортисьорите на багажника с какви параметри трябва да са, понеже моите не са оригинални и нищо не пише на тях а искам да ги сменя. Също така може и марака да препоръчате. Колата е с 5 врати.
  9. Предполагам имаш предвид DEPO. И двете са китайски ментаци от които според мен по доброто е DEPO. Но най добрия вариант е оригинален фар, по възможност нов ако не, рециклиран.
  10. Enkoff

    Смяна верига цена?

    И аз съм тръгнал на там,но майсторчето ми ми казва да изчака,че било рано още за нея. Но ми е интересно колко пари струва всичко това.
  11. Надяваме се да покажеш какво се е получило накрая. И аз съм хвърлил око на ColorMFA
  12. Не, че е невъзможно, но да се е счупило самото стъкло е малко вероятно. Свали панела на вратата и ще видиш къде е проблема. Има комплекти, които можеш и сам да си купиш и отремонтираш (знам от собствен опит). Не е сложно.
  13. Enkoff

    Плафони сенници

    Нямаш никъкви кабели. Ще се наложи да прекарваш.
  14. Трябва да прекараш допълнителен кабел от фаровете до ключа. За модула не знам как се сваля. Пламен е по компетентен.
  15. На мен EPC ми пресветваше, когато ми беше прецакана стоп машинката (макар, че стоповете си работеха коректно) След смяната и с нова спря да свети.
  16. Enkoff

    Audi A3 8P - VCDS

    Стана със Скандинавския стил. @suggar благодаря все пак.
  17. Enkoff

    Audi A3 8P - VCDS

    Здравейте. Някой може ли да ми каже как да ги подкарам и двете едновременно?
  18. Пламене за теб е лесно защото си доктор, а за нас простолюдието е сложно. За това се радваме на твоето внимание към детайлите.
  19. Enkoff

    Bluetooth Audio Module

    Имам подобно нещо, което за съжаление не става за мойта музика. Ако искаш давам го без пари.
  20. Регулирането няма да ти работи с новите фарове. Бодваш ги на едно положение и до там.
  21. Enkoff

    MAF сензор.

    Акумулатора е нов, върти яко. Проблем е само първото палене и то ако е седяла на открито. По принцип седи в подземен гараж и няма проблем там.
  22. Enkoff

    MAF сензор.

    Здравейте. Мисля, че имам проблем с въпросният сензор. Няма никакви записани грешки. Колата започна да пали много трудно а и като му махна буксата докато работи двигателя нищо не се получава. Това нормално ли е?
  23. Да не би да е направена с ВАГКОМ така, че фаровете за мъгла да играят роля на дневни светлини. На A3 8P я има тази функция.
×
×
  • Create New...