Jump to content

Италианска автокозметика Daerg Italia или Synt


Recommended Posts

Здравейте колеги,

 

Предлагаме на Вашето внимание италиански препарати за автокозметика. Препаратите са на фирмите Daerg ITALIA или Synt. Компании лидер на пазара в Италия. Ето и част от нашите продукти със специални цени за съфорумци:

 

За контакти:

Телефон: 0888 30 69 27

За София може и лично предаване. За друг град, доставка с куриер, който Вие изберете.

 

1. Brill Wax Spray

 

Brill Wax Spay - подходящ за полиране/пастиране на вашият любим автомобил. След като измиете автомобила си го предпазете от всякакъв вид лоши условия. Препарата създава тънък предпазен слой, от който водата и праха бягат. Флакона е подходящ за минимум 5 цялостни обработки на автомобила. Идеален за премахване на фини драскотини.. Без шкурене, без боядисване, а само с едно напръскване.

 

Цена - 15 лв.

20190720_130007.jpg

 

 

2.  Poli Flor - ароматизатор за пепелник

Препарат под формата на гранули. След като изпушите своята цигара можете бързо да се отървете от неприятна миризма, като изгасите в пепелник с няколко гранули Poli Flor - кокос. Създава дълготраен лек и приятен аромат. Подходящ както за автомобил, така и за домашна употреба.
 
Цена: 6.99 лв.
 

20190720_131055.jpg

 

3.  Vikings  - препарат за размразяване на стъкла. 

 

Край с търкането за заскрежените стъкла сутрин. Край с измръзналите пръсти. Само едно разклащане на флакона, след което минимално количество е достатъчно за разтопяване на скрежа или леда. Допълнително на флакона има стъргалка за лед.

 

Цена: 9.99 лв.

 

 

20190720_131534.jpg

 

4. Poli Fash GRAY/BLACK CREAM - Идеален препарат, който се нанася с гъба и предпазва външните пластмасови детайли на вашата кола. Придава лъскав вид на брони, прагове, лайстни и други елементи за няколко месеца. Не задържа мръсотия, прах или вода. Предпазва от слънце или лоши пътни/метеорологични условия.

 

Цена: 14.99 лв.

 

 

20190720_132141.jpg

 

 

5. Motor Film - Препарат, който придава лъскав вид и на двигателя на автомобила. След като измиете двигателя, порадвайте окото си и зарадвайте двигателя с Motor Film. Метална опаковка от 1л., която е подходяща за повече от 10 нанасяния. Нанася се със спрей, пулвелизатор, пистолет с въздух или друг удобен за Вас начин.

 

Цена: 19.99 лв.

 

039074641.jpg?r=0

 

6. Добавка за дизелови двигатели - Trex Diesel Daerg Italia

Лидера в автокозметиката Daerg Italia, предлага перфектната добавка за дизелови двигатели. Подходяща за всякакъв тип. Прочиства системата, БЕЗ да нанася вреди и предпазва двигателя. Опаковката е подходяща за 50л. гориво.

 

Цена: 17.90 лв.

9612698j.jpg

 

7. Poli Cryl - идеален и лесен за употреба препарат за полиране/пастиране на автомобила. След като измиете колата си нанесете фин слой от този препарат, който ще предпази всички детайли изложени на слънчеви лъчи или лоши атмосферни условия. Флакона е подходящ за 2-3 цялостни полирания на автомобила.

 

Цена: 11.99 лв.

 

9612711m.jpg

Редактирано от Alexanderi
Адрес на коментара
Сподели в други сайтове

Създайте нов акаунт или се впишете, за да коментирате

За да коментирате, трябва да имате регистрация

Създайте акаунт

Присъединете се към нашата общност. Регистрацията става бързо!

Регистрация на нов акаунт

Вход

Имате акаунт? Впишете се оттук.

Вписване
  • Потребители разглеждащи страницата   0 потребители

    • Няма регистрирани потребители разглеждащи тази тема.
×
×
  • Create New...