Jump to content

Alexanderi

Members
  • Мнения

    1496
  • Присъединил/а се

  • Последно посещение

Относно Alexanderi

  • Рожден ден 24.07.1991

Друго

  • Kaра
    Smaragd perleffekt

Контакти

  • Website URL
    http://
  • ICQ
    0

Персонална информация

  • Пол
    Male
  • Локация
    София

Последни посетители

4286 профилни разглеждания

Alexanderi's Achievements

Доктор на АУДИ науките

Доктор на АУДИ науките (6/6)

  1. Аз преди да продам моето купих един да седи в жабката за всеки случай. Чисто нов китаец е. Ако някой го иска да звънка 0888306927.
  2. Тасовете са 5 бр. И на един липсва капачката. 4бр. Комплект перфектни.
  3. Продавам 2 бр. оригинални решетки с емблема за Ауди 80 Б4. Решетката е тази, която седи в предния капак. Цена за 1 бр. - 45 лв. или пък за 2 бр. - 80 лв. Телефон: 0888 30 69 27
  4. Продавам оригинален капак за акумулатор за Ауди 80/90 Б4. Капака е пластмасов в добро състояние с изключение на дребна забележка при едната щипка. Пукнатина. Цена: 30 лв. Телефон: 0888 30 69 27
  5. Продавам оригинални тасове за Ауди 80 Б4. 15 цола. Тасовете са здрави в добро състояние с абсолютно всички щипки. На един от тасовете липсва декоративната капачка. Цена за 4 бр. - 50 лв. Телефон: 0888306927
  6. Здравейте колеги, Предлагаме на Вашето внимание италиански препарати за автокозметика. Препаратите са на фирмите Daerg ITALIA или Synt. Компании лидер на пазара в Италия. Ето и част от нашите продукти със специални цени за съфорумци: За контакти: Телефон: 0888 30 69 27 За София може и лично предаване. За друг град, доставка с куриер, който Вие изберете. 1. Brill Wax Spray Brill Wax Spay - подходящ за полиране/пастиране на вашият любим автомобил. След като измиете автомобила си го предпазете от всякакъв вид лоши условия. Препарата създава тънък предпазен слой, от който водата и праха бягат. Флакона е подходящ за минимум 5 цялостни обработки на автомобила. Идеален за премахване на фини драскотини.. Без шкурене, без боядисване, а само с едно напръскване. Цена - 15 лв. 2. Poli Flor - ароматизатор за пепелник - Препарат под формата на гранули. След като изпушите своята цигара можете бързо да се отървете от неприятна миризма, като изгасите в пепелник с няколко гранули Poli Flor - кокос. Създава дълготраен лек и приятен аромат. Подходящ както за автомобил, така и за домашна употреба. Цена: 6.99 лв. 3. Vikings - препарат за размразяване на стъкла. Край с търкането за заскрежените стъкла сутрин. Край с измръзналите пръсти. Само едно разклащане на флакона, след което минимално количество е достатъчно за разтопяване на скрежа или леда. Допълнително на флакона има стъргалка за лед. Цена: 9.99 лв. 4. Poli Fash GRAY/BLACK CREAM - Идеален препарат, който се нанася с гъба и предпазва външните пластмасови детайли на вашата кола. Придава лъскав вид на брони, прагове, лайстни и други елементи за няколко месеца. Не задържа мръсотия, прах или вода. Предпазва от слънце или лоши пътни/метеорологични условия. Цена: 14.99 лв. 5. Motor Film - Препарат, който придава лъскав вид и на двигателя на автомобила. След като измиете двигателя, порадвайте окото си и зарадвайте двигателя с Motor Film. Метална опаковка от 1л., която е подходяща за повече от 10 нанасяния. Нанася се със спрей, пулвелизатор, пистолет с въздух или друг удобен за Вас начин. Цена: 19.99 лв. 6. Добавка за дизелови двигатели - Trex Diesel Daerg Italia Лидера в автокозметиката Daerg Italia, предлага перфектната добавка за дизелови двигатели. Подходяща за всякакъв тип. Прочиства системата, БЕЗ да нанася вреди и предпазва двигателя. Опаковката е подходяща за 50л. гориво. Цена: 17.90 лв. 7. Poli Cryl - идеален и лесен за употреба препарат за полиране/пастиране на автомобила. След като измиете колата си нанесете фин слой от този препарат, който ще предпази всички детайли изложени на слънчеви лъчи или лоши атмосферни условия. Флакона е подходящ за 2-3 цялостни полирания на автомобила. Цена: 11.99 лв.
  7. Точно, зад "карбуратора". С 6 е моето, не гледам друго.. Толко пъти вече я правя, че я разглабям и сглабям със затворени очи, но не мога да я настроя сега...
  8. TPS ти е като застанеш срещу колата зад филтърната кутия. Реално моторчето за празен ход е вдясно, а отзад е ТПС. Молч те полгедни с колко крачета ти е стъп. моторче. Моето е 6, а на всички заобикалящи ме с 4 и съм се видял в чудо?
  9. Можеш да го нагласиш, защото е с прорязани отвори. Или поне колкото да стъпи на графитените писти. Това ОК, но аз това казвам, че и с друг, втора употреба и нов, няма разлика. Някой може ли да съдейства със схема, кой кабел на къде отива и за какво е?
  10. Здравейте. Хора дайте идея как да наглася това проклето нещо, TPS. Колата е 80 Б4, с АБТ мотор 2.0 моно, 90кс., Закачам го на диагностиката показва постоянно прекъснат. Белязах го, купих и нов, и втора употреба, никаква разлика. Казаха ми, че имало връзка с ламбда сонда, което ме съмнява. На бензин не се кара тая кола.... Гасне, тресе се, прекъсва ужас. Минавам на газ, няма грижи.. От потенциометъра излизат 4 кабела, ако някой може да предложи схема кой за какво е и на къде отива, като цяло някаква схема, мнооого би ми помогнал. Благодаря предварително на всички отзовали се.
  11. Alexanderi

    Подсветка дисплей

    Младежи дайте акъл, къде може да е проблема при мен? Свалям слагам нова крушка - качвам таблото свети 5 мин изгасва подсветка и това си е.. Пак същото свалям, разкачам, нови крушки, презапояване на цялата платка... едно и също свети 5-10 мин и изгасва..?
  12. Да не отварям нова тема.. На Audi 80 - Б4, Какъв тип се водят крушките на габаритите. Т4W? или някак друго
  13. Купувам 4бр. алуминиеви джанти (може и с гуми), 14" с междуболтово разстояние 4 х 98
×
×
  • Create New...