mariyantest Posted October 22, 2019 Report Share Posted October 22, 2019 (edited) Здравейте, Първо искам да кажа, че вече потърсих из текущите теми, но не открих точно това което търся. Колата ми е с оборудване 3G MMI Basic и искам да попитам откъде мога да се сдобия с диск с картите за Европа от 2018/2019, като изключвам най-лесният вариант, а именно нов от представителството на Ауди. Из форума открих теми, но описанието в тях беше свързано с ъпдейти през SD карти, което според мен в моят случай не ми върши работа. Също така из нашият OLX има хора, които продават някакви дискове, но цената не е малка и не ми се рискува насляпо. Някой, ако е попадал в същата дилема нека да сподели как е постъпил. Благодаря! Edited October 22, 2019 by mariyantest Link to comment Share on other sites More sharing options...
HUGO Posted October 22, 2019 Report Share Posted October 22, 2019 Малко си търсил, има много писано и подробно.😎 Link to comment Share on other sites More sharing options...
ShadowM Posted October 22, 2019 Report Share Posted October 22, 2019 (edited) колега къде си намерил за 2018/2019 карти, че аз не съм намерил досега Изпратено от моят CLT-L29 с помощта на Tapatalk Edited October 25, 2019 by VBI Цитиране на предходно мнение! Link to comment Share on other sites More sharing options...
HUGO Posted October 23, 2019 Report Share Posted October 23, 2019 Примерно:Цък Link to comment Share on other sites More sharing options...
mariyantest Posted October 24, 2019 Author Report Share Posted October 24, 2019 On 10/22/2019 at 9:42 PM, HUGO said: Малко си търсил, има много писано и подробно.😎 Тук във форума открих някоя друга тема, но всички са свързани с линкове за карти примерно, а мен ме притеснява дали мога да заменя диска с SD карта, дали после ще имам проблем в оторизираните сервизи на Ауди и тем подобни. Също на места видях, че някои казват, че може да се ъпдейтне директно до последна версия, други твърдят, че трябва всяка версия да се инсталира последователно. Ако някой се е борил с това, може просто да сподели опит. Link to comment Share on other sites More sharing options...
ShadowM Posted October 24, 2019 Report Share Posted October 24, 2019 Малко си търсил, има много писано и подробно.[emoji41]това са за 3г хай и 3г+, за 3г басик нестава [emoji16]п. с. колега от София ли си, ако да пиши едно лс Изпратено от моят CLT-L29 с помощта на Tapatalk Link to comment Share on other sites More sharing options...
zahary_bg Posted October 25, 2019 Report Share Posted October 25, 2019 В същият форум има и тема за 3G Basic с актуалните карти за 2019. Link to comment Share on other sites More sharing options...
Recommended Posts