Jump to content

Audi A4 B7 3.0 TDI (Спешно)


Recommended Posts

Здравейте колеги, ще направя кратко описание на автомобила, който продавам.

 

За автомобила (двигател):

Автомобилът е Audi A4 B7, произведен през Януари 2005 година. Оборудван е с V6 3000 кубиков дизелов двигател (3.0 TDI). Кодът на мотора е BKN, което ще рече, че е 150 kW (204 к.с.). Както повечето знаете, този мотор и всички 3.0 TDI двигатели са с верижно задвижване, което почва да "трака" около 200 000 - 250 000. Като първи собственик в България, първата работа при чуване на това потракване, дори леко бе, да се смени цялото верижно задвижване, което излезе с ремонта около 2500 лева (фактури са налични). По колата също е почистен EGR, нова електроника на турбото, както и сменени задни накладки и дискове ATE. При последното обслужване, освен масло и всички филтри, се смениха и би-ксеноновите крушки. Всички ремонти са с фактури и могат да бъдат приложени като доказателство. 

Автомобилът не е засилван по никакъв начин. Не е ремапван, не са махани DPF, EGR, флап клапи и прочие. В чист вид е двигателя.

 

За навигацията:

Освен базовото оборудване на всички B7-ци, този автомобил е с двоен-дин и е заменена навигацията с повече възможности, а именно ALPINE INE-S900R. Повече информация за възможностите и с видео и снимки може да намерите на този адрес. Главните възможности са: Навигация, Видео (и субтитри), Телевизия, MP3, AUX, USB, iPod и iPhone допълнителни функции, Телефон връзка (разговори), Bluethoot, Видео парктроник (отпред и отзад), лесен достъп за обновяване на картите и системата с дискове и USB. Разбира се, оригиналният CD Changer е запазен в джабката на автомобила.

 

За интериора:

Разбира се, автомобила не притежава само една навигация.

   Има добавен и настроен автоматичен ключ за светлините, който няма нужда по никакъв начин да се променя. Веднъж оставен на Auto, няма нужда да се притеснявате за светлините си. Разбира се всичко това е настроено да работи с би-ксеноновите светлини, които притежава автомобила.

   Цветният фис дисплей позволява на водача да следи всичко свързано с автомобила. Информацията на таблото може да се променя чрез бутона на лостчето за чистачки, заедно с настройките.

   Коженият салон приляга перфектно на интериора на автомобила, който е поддържан перфектно. Единственото нещо, което е липсва на салона е подгрева, което би било перфектно допълнение.

   Автомобилът притежава и червено амбиентно осветление в краката на шофьора и пасажера, което е инсталирано допълнително и се включва и изключва с копче под волана (напълно дискретно).

 

За екстериора:

Разбира се, няма как да не забележим, че автомобилът е СЕДАНОВ.

   От снимките се вижда, че на цвят е черна, като допълнително е добавен преден cupra lip, който е префектно паснат към бронята и прилага допълнително по-добър и "страшен" вид.

   Предната решетка е хромирана, но за по-добър вид е "боядисана" с черен пласти дип, като по всяко време може да бъде премахнато чрез просто отлепване. Чрез предният лип и черната решетка, видът на автомобила става още по-страшен.

  Задните букви 3.0 TDI и A4 са боядисани отново с черен пласти дип, който също може да бъде отлепен по всяко време.

  Емблемите са оставени в базов стил - с хром без боядисване.

 

 

 

 

За хората, които не обичат да четат текстове, предлагам кратка, точна и ясна информация за автомобила тук:

- A4 B7 3.0 TDI (BKN код на двигателя), 6 степенна автоматична скоростна кутия с пера на волана, СЕДАН, Януари 2005

- Навигация ALPINE с видео, mp3, AUX, USB, Навигация, Телевизия и т.н..
- Направени ремонти: Верижно задвижване (~2500 лв), задни дискове и накладки ATE, предни десни носачи, електроника на турбото, почистен ЕГР (всичко с фактури)

- Добавен купра лип, черна решетка, оригинални 17'', амбиентно червено осветление, кожен салон и т.н..

 

 

Цената е по договаряне, но и търся малко над 11 000 лева.

Търся спешно да продам автомобила и затова цената е толкова за този екземпляр с точно тези екстри.

 

 

Директно прилагам обявата в съответните онлайн сайтове, където може да видите снимки: 

https://www.auto.bg/obiava-37808868/audi-a4-b7-3-0tdi-speshno

https://www.mobile.bg/pcgi/mobile.cgi?act=4&adv=11573384045270005

Адрес на коментара
Сподели в други сайтове

Създайте нов акаунт или се впишете, за да коментирате

За да коментирате, трябва да имате регистрация

Създайте акаунт

Присъединете се към нашата общност. Регистрацията става бързо!

Регистрация на нов акаунт

Вход

Имате акаунт? Впишете се оттук.

Вписване
  • Потребители разглеждащи страницата   0 потребители

    • Няма регистрирани потребители разглеждащи тази тема.
×
×
  • Create New...