uricatoli Posted February 18, 2020 Report Share Posted February 18, 2020 Здравейте, наскоро се случи случка със скоростната кутия на аудито 1.4 75к.с бензин. Та накратко трябва ми нова, но въпроса е каква да търся.. Казват ми, че става от VW golf, Seat ibiza, Polo, и по номер на кутията ми излиза, че е съвместима с 1.2-1.4 от различните марки и модели, но понеже е цена и не искам да сбъркам пък ми казва, че трябва да се съобразявам с кода.. Не мога да намеря инфо какво трябва да гледам и кой код? И каква ще е разликата.. Моята кутия има надписи 02T 301 103 и на втори ред SET GBX 1 и трети ред: AZ 91 HP .. моля някой да ми обясни кое какво е и какво ми трябва на мен? Link to comment Share on other sites More sharing options...
kenwood2 Posted February 18, 2020 Report Share Posted February 18, 2020 Сегашната кутия не подлежи ли н ремонт ? Link to comment Share on other sites More sharing options...
oMil Posted February 23, 2020 Report Share Posted February 23, 2020 Тук може да се ориентираш. Буквите очертани в кръгче са това което ти трябва. Link to comment Share on other sites More sharing options...
Recommended Posts