Jump to content

десни габарити не светят и след смяна с нови крушки


A3_Ambition

Recommended Posts

Здравейте колеги,

 

Тъкмо оправих проблема със зацепването на ангренажа и сега гледам десен преден и десен заден габарит не светят. Смених ги с чисто нови Osram и проблемът остана! Единствено крушката отзад е 4W a не 5W както пише по спецификация, понеже нямаше 5W в Еко-то откъдето ги взех, но не мисля, че това е проблем, освен това старата не изглежда изгоряла. Това го забелязах сега след повторното зацепване на ангренажа, преди това всичко си работеше понеже наскоро минавах технически преглед и гледах точно тия неща.

 

Та, интересното е, че всички останали светлини си работят, но тези точно не искат. Чудя се може ли да е свързано това със смяната на ангренажа - нещо да са забравили да свържат ако са разкчали, или пък да е съвпадение? Някакъв бушон да знаете да е свързан специално с габаритите? В интерес на истината бушони за 12 години не съм сменял изобщо. Знам, че са отляво при шофьора и са един куп, но как да ги видя дали всичките са наред - идея нямам. Уж са полупрозрачни но не се вижда май ако е изгорял някой толкова лесно...?

 

Идеи, съвети от какво може да е това?

Адрес на коментара
Сподели в други сайтове

22 или 23323d6ef677f8ac08c34faf530c863aa4.jpg

Изпратено от моят COL-L29 с помощта на Tapatalk

22 или 23323d6ef677f8ac08c34faf530c863aa4.jpg

Изпратено от моят COL-L29 с помощта на Tapatalk


22-ри бушон мисля че 10 ампера червен

Изпратено от моят COL-L29 с помощта на Tapatalk

Адрес на коментара
Сподели в други сайтове

Много благодаря за информацията колега!

 

Днес реших да налея течност за чистачки и проследих кабелите къде отиват - минават под кората на предното стъкло, до филтъра на купето - та някой ги беше разместил и усукал, пооправих ги и после като паркирам гледам на бронята на автомобила пред мен светят и двата предни габарита, минах отзад - и задните два светят - направо се учудих, че се оправило, но явно нещо не е давало добър контакт. Дано сега няма повече ядове. Това ако бях отишъл в Друмник или Хиид щяха да ми вземат 100-200лв. за едното наместване и щяха да посочат послед като причина "основен ремонт по ел. инсталация" 😄

Редактирано от A3_Ambition
Адрес на коментара
Сподели в други сайтове

Създайте нов акаунт или се впишете, за да коментирате

За да коментирате, трябва да имате регистрация

Създайте акаунт

Присъединете се към нашата общност. Регистрацията става бързо!

Регистрация на нов акаунт

Вход

Имате акаунт? Впишете се оттук.

Вписване
  • Потребители разглеждащи страницата   0 потребители

    • Няма регистрирани потребители разглеждащи тази тема.
×
×
  • Create New...