Mimolinka Posted October 27, 2021 Report Share Posted October 27, 2021 Здравейте, колеги! Получи се следния проблем : В движение ми светна грешка за проблем в скоростите но мога да продължа да карам. Записах час при майстор, но преди да дойде това време колата цялата светна като коледно дръвче. Веднага отидох до друг майстор и я прегледа обстойно, останови че колата е с сменен софтуер който не е напаснат правилно. Купихме нов оригинален софтуер и всичко се промени колата взе да работи доста по-добре от преди. Но все още не беше решен проблема. Свързах се с застрахователната компания да премахнат имобилайзера, за да ни пусне да прочетем цялата информация по колата. След това ни показа точно къде е проблема в скоростите. Уж е окислена букса или някоя платка аз си нямам понятие от тези неща утре трябва да я види друг майстор. Някой имал ли е такъв проблем и как го реши? Благодаря! Имам клипове и снимки но не знам как да ги прикача. Link to comment Share on other sites More sharing options...
Тони Николов Posted October 28, 2021 Report Share Posted October 28, 2021 Това за кой град е? Link to comment Share on other sites More sharing options...
Mimolinka Posted October 29, 2021 Author Report Share Posted October 29, 2021 (edited) СОФИЯ Edited October 29, 2021 by VBI Не цитирай предходно мнение, ползвай бутона "@" Link to comment Share on other sites More sharing options...
Recommended Posts