Dzengi Posted January 5, 2022 Report Share Posted January 5, 2022 Здравейте скоро купих Ауди а6 авант 2.4 автомат и скоростите на таблото винаги мигат,а днес когато я запалих не иска изобщо да тръгне без значение дали на R,D . От Варна съм и наистина грам не разбирам от коли, моля ви да ме насочите към майстор който наистина разбира и си върши съвестно и качествено работата защото направо имам чувството че няма истински майстори. Разбира се моля и за мнение относно проблема с кутията . Между другото ми казаха че проблема бил с компютъра на скоростната кутия. Link to comment Share on other sites More sharing options...
bobito37 Posted January 14, 2022 Report Share Posted January 14, 2022 (edited) На 5.01.2022 г. at 22:24, Dzengi написа: Диагностика колега и ще покаже всичко Edited January 16, 2022 by VBI Не цитирай предходно мнение, ползвай бутона "@* Link to comment Share on other sites More sharing options...
werois Posted February 1 Report Share Posted February 1 Колега какъв беше проблема ти?,защото при мен е същия случай Link to comment Share on other sites More sharing options...
HITMAN Posted February 1 Report Share Posted February 1 Здравей, без диагностика няма да стане. Трябва да се закачи колата и да види какви грешки дава. Link to comment Share on other sites More sharing options...
Recommended Posts