Jump to content

HITMAN

Админ
  • Мнения

    19009
  • Присъединил/а се

  • Последно посещение

Всичко публикувано от HITMAN

  1. HITMAN

    VAG-COM

    1. Safe mode 2. Виждаш кои драйвери ползва 3. Триеш device-a 4. Триеш файловете .inf и т.н. 5. Рестартираш и го инсталираш с неговиет си драйвери.
  2. Звучи добре, безаварийни километри!
  3. Здравей, без диагностика няма да стане. Трябва да се закачи колата и да види какви грешки дава.
  4. Да, не са съвместими, скоро ще дойде версия 5 на софтуера и се очаква да е доста пипнат там тъмния изглед на форума.
  5. Ами да мине през recaptcha + hcaptcha плюс 2 въпроса и да е бот, трябва да сме му много ценни на притежателя на бота. Другото, което ми хрумва е дебилния тапатолк. Да, обнових до последна версия, както и позатегнах малко регистрациите.
  6. Намира се Затрих ги всички, които намерих, това е бот, но се е регнал първо човек и е напляскал вече с бот мнения, ползван е VPN или тор браузер според откъде идват потребителите, нямаше нито едно китайско IP.
  7. Не, нямаме, благодаря. Ще погледнем флоуа и процесите на сървиса, да намерим рут коуза. [emoji3] Sent from my iPhone using Tapatalk
  8. Здравейте, ще има прекъсвания на връзката до форума на 19.12. Sent from my iPhone using Tapatalk
  9. @@nTon Това са го махнали. https://invisioncommunity.com/forums/topic/451296-next-unread-topic/ @congo Странно, ще погледна.
  10. 😎 Проба 67.0.4 (64-bit) Firefox 🗺️ @JusttRelaxxСмени на английски да е езика и пробвай. Подозирам нещо от превода е.
  11. @sp100 с извинение .. е**х тоя маркуч. Да не го продават с турбината закачена към него. Провери ЕлитКар и разните там големи. Питай и Raino от нашия форум за оригинален.
  12. @autoasist ще пробвам като седна пред компютър.
  13. При мен си излизат навсякъде. Пробвай след малко пак, ще сменя тайм сървъра.
  14. От официалния представител на Ауди за града ти.
  15. Прикача бързо през choose files... при мен.
  16. Плъгините са пуснати и поне при мен работят. @autoasist при мен ги слага на курсора
  17. Нещо от превода е. Ето на английски
  18. Здравейте, надграждането на форума и сървъра приключи. Съжаляваме за забавянето, но имаше форсмажорни обстоятелства, както и няколко настъпани мотики. Моля при забелязани проблеми, пишете в тази тема. Има още няколко неща за оправяне: 1. Може да бави малко форума, до приключване на реиндексирането на всички постове и теми. 2. Плъгините - Тапаталк, Бъмп и т.н. ще се инсталират утре. 3. Темите, ще се опитаме да инсталираме същите.
  19. Гледаха го от съпорта, според тях всичко му е наред, но трябвало да се дигне версията. Аз поне грешки по база, пхп, апач не виждам, натоварване на сървъра 0.4 - 0.7. Имаше грешки по мрежовия интерфейс, но явно не е от него, сменихме лан карта, порт, кабел, драйвер.
×
×
  • Create New...