Yordan1201 Report post Posted January 16 Здравейте решил съм да купя Audi A7 3.0 tdi quattro 245 коня. Колата е внос от представителството на Ауди от Германия на 240 000 км и човека казва че веригите не са сменени и нямало нужда да се сменят на 300 000 км даже и повече! Дали това е така или ще го взема и ще трябва да ги сменям? Quote Share this post Link to post Share on other sites
Nikola_RS Report post Posted January 17 При този мотор веригите ти са най-малкия проблем....помисли първо за скоростната s-троник,направете хубава диагностика,закарай я в специалициран сервиз за скоросни кутии да я проверят,а ако си от София - при Мишо.Относно веригите,някои колеги ги сменят на 150-200к, други до 500 к не ги пипат,аз лично моите ги смених с оригинални на 200к,за да ми е мирна главата,ремонта е около 2700 лв с оригинални части.Но ако скоростната не е добре,там ремонтите достигат по 10к. Бъди готов при закупуването на такава кола да можеш да си позволиш ремонти по 3000 лв без да те заболи и без да ти мига окото,ако не можеш - взимай си Пасатче. Quote Share this post Link to post Share on other sites
kenwood2 Report post Posted January 17 При мен е същото vw touareg crca 245 коня. Аз я закупих на 195к км сега вече е на 220к ,претракват чат пат но други оплаквания нямам ,но определено се замислям скоро да ги сменя ,защото колата не съм я купил с идеята скоро да не я сменям. По сметки вериги и една камара други части са около 2300+ с доста отстъпка. За труд нямам идея колко вземат ,но за да де направи качествено ,мотора се сваля. Quote Share this post Link to post Share on other sites