Jump to content

Audi A7


Recommended Posts

Здравейте решил съм да купя Audi A7 3.0 tdi quattro 245 коня.

Колата е внос от представителството на Ауди от Германия на 240 000 км и човека казва че веригите не са сменени и нямало нужда да се сменят на 300 000 км даже и повече!

Дали това е така или ще го взема и ще трябва да ги сменям?

Link to comment
Share on other sites

При този мотор веригите ти са най-малкия проблем....помисли първо за скоростната s-троник,направете хубава диагностика,закарай я в специалициран сервиз за скоросни кутии да я проверят,а ако си от София - при Мишо.Относно веригите,някои колеги ги сменят на 150-200к, други до 500 к не ги пипат,аз лично моите ги смених с оригинални на 200к,за да ми е мирна главата,ремонта е около 2700 лв с оригинални части.Но ако скоростната не е добре,там ремонтите достигат по 10к. Бъди готов при закупуването на такава кола да можеш да си позволиш ремонти по 3000 лв без да те заболи и без да ти мига окото,ако не можеш - взимай си Пасатче.

Link to comment
Share on other sites

При мен е същото vw touareg crca 245 коня. Аз я закупих на 195к км сега вече е на 220к ,претракват чат пат но други оплаквания нямам ,но определено се замислям скоро да ги сменя ,защото колата не съм я купил с идеята скоро да не я сменям. По сметки вериги и една камара други части са около 2300+ с доста отстъпка. За труд нямам идея колко вземат ,но за да де направи качествено ,мотора се сваля.

Link to comment
Share on other sites

Create an account or sign in to comment

You need to be a member in order to leave a comment

Create an account

Sign up for a new account in our community. It's easy!

Register a new account

Sign in

Already have an account? Sign in here.

Sign In Now
  • Recently Browsing   0 members

    • No registered users viewing this page.
×
×
  • Create New...