NoefecT Posted April 19, 2023 Report Share Posted April 19, 2023 Здравейте, имам проблем със перата. Претапицирах си волана и ми го монтираха, и сега във момента имам проблем като е 0 ми работят перата за смяна на скорост, след като се пусна на AUTO или пусна фаровете показва ми грешка на таболото че перата не работят закачихме я на vcds и obdeleven и показва че перата не работят като изгася и запаля пак обаче не са пуснати фаровете всичко си показва окей и си работят. Какъв може да е проблема? Link to comment Share on other sites More sharing options...
CVT Posted April 19, 2023 Report Share Posted April 19, 2023 (edited) Общото между фаровете и перата е подсветката им. Спекулирам че когато се включи подсветката на перата, те спират да работят. Трябва да се свали бега и да се види. Най-вероятно някоя букса не е щракнала. Edited April 19, 2023 by CVT Link to comment Share on other sites More sharing options...
Zhecho Posted April 15 Report Share Posted April 15 Здравейте, повдигам темата на ново... Няой друг със същия проблем и решение? Link to comment Share on other sites More sharing options...
Recommended Posts