CVT

Members
 • Content Count

  5,898
 • Joined

 • Last visited

 • Days Won

  4

About CVT

 • Rank
   
 • Birthday 01/01/2020

Друго

 • Kaра
   А4 Б7 2.0 TFSI

Персонална информация

 • Gender
  Мъж
 • Location
  София
 • Interests
  Бушонство

Recent Profile Visitors

6,092 profile views
 1. Къде е екрана на това DVD/TV?
 2. Не съм много запознат с А2-ките, но мисля че от тези години няма да е проблем да извадиш пина от таблото и да добавиш новия ключ през ВАГ-COM. Обаче все пак ти трябва нов ключ с празен транспондер (нещо такова: цък!) и авто-ключар да ти го нареже.
 3. Клапата не се е запушила, а потенциометъра на актуатора ѝ е заминал и сега компютъра не знае дали е отворена или затворена. Има много изписано за този известен проблем - виж тази тема:
 4. @dirtybich, ако искаш допълнителен ключ, най-добре е да идеш на авто-ключар. Той ще ти нареже ключа и ще ти програмира допълнителен транспондер. Инструкциите в клипчето което си дала са за програмиране на дистанционно, а не за добавяне на транспондер. Дистанционното което отключва вратите и транспондера, който казва на имобилайзъра да не изгаси двигателя след 1 секунда са две различни неща. Ако си в София, мога да ти дам сайта на сервиз в Горубляне, където ще свършат всичко. Няма опция за временно изключване на имобилайзъра. Изключването е с флашване, след което колата ще може да се пали с голяма отвертка подгъната на 90 градуса.
 5. Не е имало преди огледала с подгрев, просто окабеляването си е там на повечето модели, но трябва да се активира през ВАГ-КОМ.
 6. @mhi406vt, а самата процедура с ВАГ-КОМ при Q5 е същата като на А4 Б8, която е показана в клипчето което си дал по-горе.
 7. Мисля че е колата, но винаги можеш да пробваш с втори кабел за да си сигурен.
 8. За фантомното не бързай, защото са много видове в зависимост от буксата. Първо виж какви са буксите (на старото радио и на новото). Ако са еднакви, пробвай без фантомно и чак ако не хванеш нито една станция търси според буксите.
 9. Самата карта трябва да е форматирана на FAT32. Ако е по-голяма от 32 GB, от Windows не може да се форматира на FAT32 без помощта на отделно приложение.
 10. На моята А4 Б7 вече 2 смени в София ми излиза по 600 лв. (300 части и 300 труд), така че поне на мен тази цена ми се вижда нормална.
 11. Не знам за шума, но специално тази адаптация е само за бензиновите двигатели - пише го и на сайта на РосТек. При TDI не съществува.
 12. @evg_eni e прав - специално при А4 Б5 поддържат само табла с големия екран: http://colormfa.ru/docs
 13. Прав си, TDI нямат такова нещо.
 14. Изглежда страхотно, никакъв спор няма по този въпрос. Обаче при катастрофа възглавницата няма да се отвори заради кожата която стига чак до гривната. Погледни къде са разрезите - стигат чак до периферията, а самата гривна е направената да се счупи точно там. Изчислено е да се счупи по разрезите и да се отвори, а не да разпаря и кожа.
 15. Значи да уточним с не-мобилния линк: https://www.alibaba.com/product-detail/IOKONE-Top-selling-OEM-8-8_1600066512212.html?spm=a2700.galleryofferlist.normal_offer.d_title.352b7000B2ofEc Ако устройството поддържа повече от една аудио конфигурация, понякога изпращат още една букса и кабел, които не се използват. Просто им излиза по-евтино отколкото да поддържат две разновидности на целия продукт. При моята мултимедия за Б7-цата ситуацията беше точно такава, което ми донесе допълнително объркване. Не знам как стои ситуацията при теб, но провери да не е точно това.