CVT

Members
 • Content Count

  8,102
 • Joined

 • Last visited

 • Days Won

  4

About CVT

 • Rank
   
 • Birthday 01/01/2020

Друго

 • Kaра
   А4 Б7 2.0 TFSI

Персонална информация

 • Gender
  Мъж
 • Location
  София
 • Interests
  Бушонство

Recent Profile Visitors

8,810 profile views
 1. Колегата е прав, добавят го по някое време през 2007 г. Възможно е обаче да се присади табло от по-нова, ако ти се занимава.
 2. Да дадеш 500-600 лева за да я засилиш с 20% си заслужава, но след това да дадеш още 5 хил. за да я засилиш с още 17% - не мисля.
 3. Човека който прави годишните прегледи там е пич и даже веднъж ми беше намерил проблем в окачването отпред. Иначе при "специалист" там нито съм бил, нито някога бих я закарал.
 4. Само защото човека препоръчва този сервиз в един куп форуми, не означава че работи там на длъжност "специалист": цък!
 5. Със 200 км/ч няма как да те спаси, но при по-ниски скорости спасяват животи, ако не се пипат от хора които хал-хабер си нямат как работят разбира се.
 6. Хмм, нов профил с един пост без никакви подробности - какъв е бил този ремонт за 10 хил., в кой сервиз и т.н. Това повече прилича на нещо което собственика на Крис-3 и Крис-4 би написал по адрес на собственика на Крис-1 и Крис-2. 😆 Бърза проверка в Гугъл показва че този текст се пуска в различни форуми на всеки 2 месеца: цък!
 7. Не бих казал че е 100% коректно, но или се работи 100% с оферти така че всичко да е черно на бяло, или без, когато вече познаваш някой добре и си сигурен че думата му е желязна. Оферта + "шъ видим" когато ходиш някъде за първи път никога не е добра идея.
 8. Дай да видим какво пише и в офертата audi.pdf. Ако списъка и цената от офертата съвпада със списъка и цената от сметката, няма от какво да се оплакваш. Ако обаче офертата съдържа още неща, тогава вече е супер некоректно от тяхна страна да изпълняват само част от офертата без твоето предварително съгласие.
 9. Смяната на маслото на Мултитроника се прави ръчно на всеки 60 хил. км. Ако спазваш това ще изкара много дълго време. Моя тази година направи 17 години и все още си работи като нов. Не се притеснявай да я настъпваш от време на време така че конусите да се износват равномерно и карай главно на D.
 10. Всички знаем че когато се кара по магистрала с много коли или много дълго време, няма как средната скорост да е равна на скоростта с която искаш да караш. Само че това не променя факта че не можеш да твърдиш че колата гори еди-колко си при 130-140 км/ч, когато средната ти скорост е 100 км/ч. Ако искаш да я засечеш точно колко харчи при 140 км/ч например по таблото, не са ти нужни почти 4 часа, а само няколко минути и равна магистрала без много коли. Слагаш я на автопилот на 140 км/ч, и като достигне тази скорост ресетваш данните. Караш така около 5 минути и тогава правиш снимка на разхода. Ще видиш че средната ти скорост ще е точно 140 км/ч. Ако нямаш значителен попътен или насрещен вятър, вече можеш да твърдиш че харчи горе-долу колкото си показва за тази скорост.
 11. CVT

  Audi 2.0 TDI

  Търси 05L965567A в Гугъл.
 12. Отново си в грешка. И при двустепенните е така.
 13. В грешка си. Спада си сам през огромна дупка която е оставена за целта: