Jump to content

Светна лампа CAT на таблото


Daredevil_666

Recommended Posts

Здравейте! Закупих преди 3 месеца едно Audi A8 D2 4.2 299hp AKG двигател,ноември 1994 г. . Колата беше обслужена и досега не ни създаваше проблеми, до онзи ден когато при нормално потегляне от светофар светна лампа CAT на таблото и колата заработи неравномерно. Закупих VAG COM и грешките, които изписа са P0300 и PO306, за missfire на 6-ти цилиндър. Смених бубината, смених и свещта с нова (всички свещи са сменени), но колата продължава да си дава тези грешки и си работи неравномерно. Четох разни теми по тази тема, ще видя комутаторите и конектора за ламбда сондата и ако това не помогне ще меря компресия, въпреки че е мерена преди 2000км и всички цилиндри показа около 13.5. Някакви други идеи?

 

https://dox.abv.bg/download?id=baccde2b20#

Редактирано от Daredevil_666
Правописна грешка
Адрес на коментара
Сподели в други сайтове

Явно сам ще се оправям. Вчера свалих планката с комутаторите, един под друг са, над гърловината за казанчето за чистачките и под пластмасов панел. И двата са един парт номер та реших да ги завъртя и 6 ти цилиндър тръгна, но сега друг не работеше и колата беше със седем цилиндъра отново. Лошото е че vagcom-а спря да засича колата та не видях точно кой друг отказа. Така или иначе съм набедил комутатора, та ще сменя и двата и ще видим. Ще пиша пак!

Адрес на коментара
Сподели в други сайтове

Продължение....Днес дойдоха и двата комутатора. Някакви на topran са, но цената им беше много добра. Монтирах ги и всичко си дойде на мястото. Колата си заработи на 8 цилиндъра, спря да свети CAT лампата. Даже колата е една идея по-пъргава! Та проблемът беше в комутаторите.....Поздрави!

Адрес на коментара
Сподели в други сайтове

Създайте нов акаунт или се впишете, за да коментирате

За да коментирате, трябва да имате регистрация

Създайте акаунт

Присъединете се към нашата общност. Регистрацията става бързо!

Регистрация на нов акаунт

Вход

Имате акаунт? Впишете се оттук.

Вписване
  • Потребители разглеждащи страницата   0 потребители

    • Няма регистрирани потребители разглеждащи тази тема.
×
×
  • Create New...