Jump to content

MMI Mib3 High (MHI3)


D.Stoykov

Recommended Posts

Колеги, отварям конкретна тема за MHI3, защото не намерих такава, а написаното за тази версия е в теми за друг модел MMI.

Ще се раздвам всеки с тази мултимедия да сподели: с каква версия е, проблеми и решения за тях, промени, които е направил с VCDS и OBD11 и доволен ли е от функционирането им.

Адрес на коментара
Сподели в други сайтове

В момента съм с тази версия на MMI: MHI3_ER_AUG45S_K3283, като преди нея бях с 3174. С ъпдейта получих възможност за безжичен CarPlay. Като цяло нямам оплаквания и всичко работи нормално. Направил съм доста промени с помоща та OBD11 и готовите приложения, като смяната на стартиращото лого не сработи при мен. Исках да го променя от А4 на А4 quattro, но не се получи. Следните две неща ме дразнят: Почти винаги след като се свърже безжично с CarPlay прави поне едно прекъсване на връзката и веднага я възстановява и второто е, че съм избрал картата в навигацията да е Google Earth, но често сам се изключва чека и трябва да вляза в настройки и отново да го избера за да зареди картата. Не че нещо важно, но изглежда добре по този начин, а съм платил абонамент за това :) Виждам, че има нови версии на MMI (MHI3_ER_AU_P3853) че май и следваща след нея и ми е любопитно някой слагал ли е вече такива и има ли видими подобрения и решени проблеми. 

Адрес на коментара
Сподели в други сайтове

Създайте нов акаунт или се впишете, за да коментирате

За да коментирате, трябва да имате регистрация

Създайте акаунт

Присъединете се към нашата общност. Регистрацията става бързо!

Регистрация на нов акаунт

Вход

Имате акаунт? Впишете се оттук.

Вписване
  • Потребители разглеждащи страницата   0 потребители

    • Няма регистрирани потребители разглеждащи тази тема.
×
×
  • Create New...