Jump to content

A4 Кабрио 2004 (B6) 2.4бензин

Recommended Posts

Здравейте, 

Търся си втора кола , основно за из града и кратки пътувания извън него. Държа на бензин (с евентуално газифициране) и ръчни скорости. Важен момент е да ми допада като автомобил , не държа на някакви супер ускорения, но и да мога все пак да изпреваря при нужда, ажно ми е подгряването на седалките , горе-долу читаво аудио и салонът да е в добър вид. гледах различни купета , но изборът е доста ограничен (еле пък като читави екземпяри), и се сетих че винаги съм харесвал А4 кабрио_то ... 

П

оразгледах и попаднах на това :

https://www.mobile.bg/obiava-11698060476796954-audi-a4-2-4-v6

Интересувам се от 2-3 неща основно

- някакви конкретни / особени проблеми с този двигател има ли (разгледах форума но не попаднах на нищо конкретно за него) ?

- някакви специфики за мекия покрив - нещо което конкретно да гледам / избягвам (естествено ще гледам да не е скъсан и течащ , както и да се отваря/затваря лесно), това би ми било първото кабрио ?

- нещо по-конкретно да гледам , което да е свързано със самия модел ?

Това са въпросите, които ми изскачат на първо време, но разбира се приемам съвети/мнения за всичко свързано с модела и конкретния екземпляр.

Мерси предварително (и се извинявам ако съм нарушил някое от правилата на форума, нов съм тук) :)

Адрес на коментара
Сподели в други сайтове

Създайте нов акаунт или се впишете, за да коментирате

За да коментирате, трябва да имате регистрация

Създайте акаунт

Присъединете се към нашата общност. Регистрацията става бързо!

Регистрация на нов акаунт

Вход

Имате акаунт? Впишете се оттук.

Вписване
  • Потребители разглеждащи страницата   0 потребители

• Няма регистрирани потребители разглеждащи тази тема.
  • Create New...