Jump to content

Контролни лампи на таблото


Vesko@Audi

Recommended Posts

Колеги, днес забелязах, че лампичката за ръчна спирачка на таблото не ми свети. Така или иначе ще разглобявам таблото и все се каня да ви питам на вас по таблата какво ви свети когато сте на контакт? На мен ми се виждат малко моите (отбелязаните на снимката). Също така през квадратчето с дупки се вижда мембранка на говорителче, да не би да има и звукова сигнализация за забравени фарове?

Става дума за B4 от 94та

Благодаря

post-3296-1189008456_thumb.jpg

Адрес на коментара
Сподели в други сайтове

лампата на ръчната може да не ти свети и оттова че ти е счупен бутона дето седи под ръчната и дава контакт на таблото и ти показва дали е вдигната ръчната или не.и аз го има същия проблем и още немога да си намеря бутон.

вдигни ръчната и леко погледни дали бутона е здрав ако пък неможеш махаш черното капаче дето е пред ръчната и отвиваш болта след това махаш задния пепелник и там отвиваш 2та болта,и вдигаш барчето нагоре зада може да излезе.но тва се прави на вдигната ръчна до максимум.и ще видиш бутона дали е здрав или е счупен той седи на една планка захванат,ако е здрав значи е изгоряла лампата на таблото но по принцип повечето са счупени бутончетата и затова несвети.

поздрави ако нещо не ти е ясно питай.

Адрес на коментара
Сподели в други сайтове

Тези трябва да ти светят като дадеш на контакт + тази за ръчната ако е вдигната и е ИЗПРАВЕН БУТОНА/датчика/

Адрес на коментара
Сподели в други сайтове

Благодаря на всички

На ръчната беше изгоряла крушката. Всяко зло за добро - открих още 3 изгорели и сега таблото свети както никога не съм го виждал.

Поздрави

Адрес на коментара
Сподели в други сайтове

  • Потребители разглеждащи страницата   0 потребители

    • Няма регистрирани потребители разглеждащи тази тема.
×
×
  • Create New...