Jump to content

Обмислям продажба на А4


Recommended Posts

Колеги от дълго време мечтая да подкарам А4 1,8 ТQ. Тъй като гледам цените им вече не са толкова високи, много сериозно се замислям да продам мойта и да се метна на едно такова. Няколко думи за мойта - А4 1.8 20V Avant, 97 год., цвят - черна перла, лети джанти 15"( с чисто нови зимни гуми Пирели и летни Клебер), mp3 Sonny, подлакътник, каско в БулИнс, годишна винетка. Колата е с развален компресор на климатика и машинката на централното закл. не работи. Има лека драскотина на преден десен калник, която още не съм оправил. Според мойте сметки, за да се оправят тези неща трябват около 700лв. Заради тези неостатъци мисля да я пусна на 7000лв.

Редактирано от Milcho_I
Адрес на коментара
Сподели в други сайтове

Ами твоята ще замине доста бързо на тази цена, въпреки посочените недостатъци. Обаче е твърде вероятно да трябва да налееш в "новата" поне 2 000лв., за да я приведеш в нормално за употреба състояние. И така, ако я вземеш за 9000-9500, ще ти дойде към 11-11 500лв. Това ако предположим, че другата кола ще е подобна като години. Лично аз не бих се занимавал с подобна смяна, тъй като разликата няма да е осезаема за парите, които ще дадеш отгоре. По-добре се замисли за Б6 или поне за А6 Ц5, та да има смисъл да правиш смяната.

Адрес на коментара
Сподели в други сайтове

Така е прав си, ама пустий мерак. Гледам във форума две 1,8Т на много добри цени(регистрирани, вкл. застраховка). Та затова си мисля, че смяната няма много да ми бръкне в джоба.

Адрес на коментара
Сподели в други сайтове

Създайте нов акаунт или се впишете, за да коментирате

За да коментирате, трябва да имате регистрация

Създайте акаунт

Присъединете се към нашата общност. Регистрацията става бързо!

Регистрация на нов акаунт

Вход

Имате акаунт? Впишете се оттук.

Вписване
  • Потребители разглеждащи страницата   0 потребители

    • Няма регистрирани потребители разглеждащи тази тема.
×
×
  • Create New...