Jump to content

Проблем


booster_audio

Recommended Posts

Здравейте колеги, значи преди малко разбрах че подглавниците на предните ми седалки са електрически, тоест дигат се и се свалят във височина чрез дигане нагоре на джойстика който движи облегалките на седелките. дигнах единия подглавник до максимално горно положение с джойстика и там си остана, после при натискане на джойстика се чуваше само шуменето на машинката, а подглавника не мърда. Пробвах да го натискам надолу нагоре, пробвах да го изкарам, но не трепка. А ми прави впечатление и че единия ми подглавник (не този на шофиора а другия) е обърнат и все едно гледа назад, а как е обърнат немога да си обясня, пробвах да го измъкна, но не трепка.

Също така пробвах дали се движи и подглавника на щофиора, но едвам машинката се чу, явно е фалирала и неможе да го движи :hilezh:

Kакво да направя поне да обърна единия подглавник да си е прав и да го смъкна надолу ако може по някакъв начин, че си нямам идея, даже ако някой има идея за оправянето им нека сподели :hilezh:

Адрес на коментара
Сподели в други сайтове

Колега ако намериш проблема с подгавниците сподели защото на 8-цата на братми са по същия начин само бучи машинката а те не помръдват :respekt:

Адрес на коментара
Сподели в други сайтове

Не знам, не мога да бъда полезен понеже не съм имал такъв проблем, но ще поразпитам запознати и ще споделя ако знаят за проблема. Дано се оправи, че не звучи добре.

Адрес на коментара
Сподели в други сайтове

  • 2 weeks later...

Създайте нов акаунт или се впишете, за да коментирате

За да коментирате, трябва да имате регистрация

Създайте акаунт

Присъединете се към нашата общност. Регистрацията става бързо!

Регистрация на нов акаунт

Вход

Имате акаунт? Впишете се оттук.

Вписване
  • Потребители разглеждащи страницата   0 потребители

    • Няма регистрирани потребители разглеждащи тази тема.
×
×
  • Create New...