stojan

Members
 • Content Count

  420
 • Joined

 • Last visited

About stojan

 • Rank
  User
 • Birthday 12/20/1968

Друго

 • Kaра
  А6 C4 / A6 4F

Контакти

 • Website URL
  http://
 • ICQ
  0
 • Skype
  stojan862000

Персонална информация

 • Location
  Бургас

Recent Profile Visitors

4,316 profile views
 1. Заставам зад апела на Мирко - кукера с риск да си навлека негативно отношение и без да упреквам никого ще изразя мнение - момчета най-напред нека намалим фактора "сичката газ" който всички не знам защо "пренебрегваме" ,щото без него доста от другите "фактори" - кучета ,мантинели, стълбове , дупки .......няма да са фатални. Едно е да намачкаш ламарини , а друго е ............ . При една скорост от 70-80 км/ч. сигурно сега Тошко щеше да търси броня , фар и капак за колата си. На всеки му се е случвало да "смачка бегачката" в един или друг момент , но "белята" става толкова бързо ,че сега се питам - струва ли си. Преди 8 - 9 месеца коментирахме точно това с Тошко след като беше носил ковчега на погребението на Маринчо ( от МР с двете Алфи - баш бегачки дето се " заби в кола на "Титан" на околовръсното) и неговите думи тогава бяха "за къде сме се разбързали да стигнем по бързо до Маринчо ли". Замислям се също в момента - това ли е цената на адреналина....... Тоше............ почивай в мир приятелю!
 2. Състоянието му в момента е много тежко, с много вътрешни разкъсвания -това успях да науча. Докторите се борят.
 3. До кога смяташ да ме мъчиш с тази твоя красавица....кажи си цената и накрая и да я отнасям...:)

 4. Излез отвън ритни едно Ауди и ще разбереш на коя маса са. , шегувам се разбира се Тук в момента няма кой да отговори , едвали някой чете форума на маргаритата
 5. Аз пак съм дневна то с моя късмет или ще ми се падне свирка без топче или глуха акула
 6. Да са живи и здрави именниците :bia:/>
 7. Честит Рожден Ден на Тошко (Totko55) />/> /> Да си жив, здрав Тоше , прав....... к...... и друго каквото се полага Само хубави неща да ти се случват, весело изкарване довечера /> И едно ново Ауди няма да ти е излишно ......., пък до тогава твоето да те слуша.
 8. Още един за MOTOEXPERT (Фулдата) :zustimm:/> За около 5г. съм ходил там 3-4 пъти с двете коли ,до сега не съм имал проблеми. Всеки път един и същи човек ми ги "прави" казва се Галин - доволен съм много.
 9. В общи линии ако фолиото е "хубаво" и го лепи някой ,а не ти сам -парите са тия почти на всякъде.До пожарната ми лепи за 80лв. само задното стъкло и то не с 3М , а някъкво американско което се явява някъкав "среден" вариант."даде ми" 4-5 години гаранция Естественно само устна.Проверявал съм до механото почти същата работа ,разлика 10-тина лева.Другия вариант е вече да си го лепиш сам.Това което ми сложи преди година и 7-8 месеца все още държи.Преди това бях с "измислено" буквално "изчезна" за около две години има няма.
 10. "Маргаритата" е точно срещу магазин "Практикер" ,от страната на Славейков на паркинга до "Пилето" (кръчмата).
 11. за ширината ( J ) на джантата и размера на гумите който може да "носи'"
 12. Благодаря за пожеланията
 13. :birthday:/> Жив и здрав и наздраве
 14. третото "Ауди" в семейството - този път бяло