Jump to content

Странна загуба на мощност след ремонт


kvm

Recommended Posts

То е ясно че ще се ходи на диагностика, но понеже не мога логично да си обясня ситуацията се надявам да ме осветлите малко ;)

Значи мотора е АБК и след големите студове в началото на месеца се спука едно уплътнение над масления филтър - мисля че на картинката е с номер 6. Стана на паркинга докато си чистих стъклата и изведнъж почнаха да мигат едни лампи, едни зумери - та искам да кажа че не съм я карал с тази повреда. След това с платформата направо в сервиза, там смениха уплътнението и казаха че са долели 3 л. масло, така и не разбрах точно какво.

Но от няколко дни двигателя започна да губи мощност. От време на време, без значение дали е загрял или не, като стигне 2000 обората и натисна педала за газта и няма никой - никаква реакция, дори започва да се затормозява малко. А гледам налягането на маслото държи по-високи стойности (а какви точно трябва да са?) от преди да го доливат и стои едно супер черно на цвят. Та въпроса ми е възможно ли е от кофти масло да се е получил този проблем, че да ходя да го сменям за всеки случай и след това на диагностика?

Ще съм благодарен на всякаква информация...

Адрес на коментара
Сподели в други сайтове

Създайте нов акаунт или се впишете, за да коментирате

За да коментирате, трябва да имате регистрация

Създайте акаунт

Присъединете се към нашата общност. Регистрацията става бързо!

Регистрация на нов акаунт

Вход

Имате акаунт? Впишете се оттук.

Вписване
  • Потребители разглеждащи страницата   0 потребители

    • Няма регистрирани потребители разглеждащи тази тема.
×
×
  • Create New...