Jump to content

Въпроси за бъдещите купувачи на Ауди А3


cashman

Recommended Posts

Здравейте колеги, аз съм съвсем от скоро член на форума, и съм адски запален по Ауди А3. Даже преди около 3 дена си капарирах Аудито от Германиянаправо е страхотно, другият понеделник ще е при мен, колата е уникална, особено цвета ще постна снимки. Та въпроса ми е какво трябва да сменя като я взема и съответно за какво трябва да гледам като повреди? Ще съм ви много благодарен ако ми помогнете. Колата е Ауди А3 1.8Т 150к.с. Искам да ми кажете за някакви отличителни повреди или неща за сменяване който трябва да погледна и да съм наблюдателен за някакви по специални белези. С други думи какво трябва да погледне майстора като я взема? Мерси предварително.

Адрес на коментара
Сподели в други сайтове

Колегата иска да каже че има един бутон "търсене".Като го натиснеш и въведеш ключови думи то намира такива теми.

ПРобвай с него и пиши САМО на кирилица.

Иначе добър избор на автомобил.Като начало задължително смени маслото+всички филтри на колата+ангренажа.Провеи дисковете и накладките как са на колата и ако се наложи смени и тях, защото повярвай ми колата ти има нужда от добри спирачки.

Това е на пъурво време и дано само безаварийно :)

Адрес на коментара
Сподели в други сайтове

В горния десен ъгъл има различни надписчета ГАРАЖ,CHAT,AUDI TV,СЪБИТИЯ,ПОТРЕБИТЕЛИ,ТЪРСЕНЕ,ПОМОЩ.Цъкаш на ТЪРСЕНЕ и търсиш темите и нещата,които ти трябват,а то е доста изписано

Адрес на коментара
Сподели в други сайтове

Колегата иска да каже че има един бутон "търсене".Като го натиснеш и въведеш ключови думи то намира такива теми.ПРобвай с него и пиши САМО на кирилица.Иначе добър избор на автомобил.Като начало задължително смени маслото+всички филтри на колата+ангренажа.Провеи дисковете и накладките как са на колата и ако се наложи смени и тях, защото повярвай ми колата ти има нужда от добри спирачки.Това е на пъурво време и дано само безаварийно :)
Мерси много колега дано да е найстина безаварийно.
Мерси много колега дано да е найстина безаварийно.
Колеги а да питам да ми кажете колко горе долу излиза едно такова парвоначално обслужване?Колеги а да питам да ми кажете колко горе долу излиза едно такова парвоначално обслужване?
Адрес на коментара
Сподели в други сайтове

На мене ми излезна към 400лв. В цената включвам:ремък,хидравличен повдигач,ролки,другия ремък,горивен и маслен филтър,масло и труд

Адрес на коментара
Сподели в други сайтове

  • Потребители разглеждащи страницата   0 потребители

    • Няма регистрирани потребители разглеждащи тази тема.
×
×
  • Create New...