Raino

Търговец
 • Content Count

  10,964
 • Joined

 • Last visited

 • Days Won

  4

About Raino

 • Rank
  User
 • Birthday October 19

Друго

 • Kaра
  Аудита

Контакти

 • Website URL
  http://

Персонална информация

 • Location
  София

Recent Profile Visitors

40,680 profile views
 1. Здравейте , ще може ли цена за масло 0w20 .Tуба 5 л

  Благодаря!

 2. Здравейте, доста често съм получавал запитване за този артикул, но от доста време са спрени от производство и не могат да бъдат доставени. Съжалявам.
 3. Може да се каже, че нямат някакви знайни болести. Супер здрави са и като двигател и като периферия. Разбира се, важно е на колко километра е автомобила и как е поддържан. Виждал съм проблеми само и единствено при такива, обслужвани на интервал от 30 000км.
 4. Тези претрисания често са свързани с проблем с дюзите, който при четене на параметри не излиза и се решава с обслужване на самите дюзи. Това става като се свалят дюзите, почистят се и се сменят всички О пръстени, болтовете, който държат дюзите и медните панички, който са подобрени и новите са с конусовидна форма.
 5. Дизел..., би турбо... Перфектната комбинация за турбо дупка.
 6. Сменяно ли е маслото в механичната част на кутия?
 7. Спортният диференциал е серийно при Компетишъна само за определен пазар или моментен пакет. В никакъв случай не може да се каже, че щом е Компетишън е задължително със спортен диференциал ( torque-vectoring rear differencial)
 8. 👹Така ужасният кошмар на всички ползватели на автомобили със Stronic кутия - мехатроникът 😈 Тук имаме чисто нов за Audi A6 4G 2012г. 3.0TDI quattro. Автомобилът не искаше да превключва на 2-ра, 4-та и 6-та, като разбира се това беше съпроводено с грешка на таблото и през диагностиката ⚠️ online image hosting free
 9. Здравей, от тук в темата виждам, че си ми писал. Редовно не получавам съобщенията тук и стават неприятни ситуации. Ако е актуално запитването ти, моля пиши ми на Viber - 0899670033 или на страницата VAG OEM PARTS
 10. В сезона на пътуванията осигурете безопасността си с оригиналната спирачна течност Audi/VW/Seat/Skoda DOT 4 Цена за 1л. - 27лв.
 11. Знам..., после обясняват колко се чупели..
 12. Някой със 184к.с. дизела имал ли е проблеми с мотора, защото чета и наблюдавам притеснителни неща?
 13. Христо, успя ли да завършил проекта?