Jump to content

Проблем с Apple Iphone 16 GB


Recommended Posts

Здравейте колеги. Искам да се обърна с молба за помощ към всички с опит в областта на Aple айфон. Вчера ми донесоха един айфон 16 ГБ, доколкото проверих с фърмуеър 2.2.1. Станало е така че докато телефона беше още в САЩ, от моя човек който ми го донесе/телефона е ползван няколко месеца от него/ можах да разбера, че са искали да му присадят турбо сим, за да работи с всички карти, са почупили държача на сим картата, като някаква част от него е останала вътре. Сега трябва да се извади, до 2 седмици ще получа нов държач и въпроса ми е кой, как и къде може "безболезнено" да извърши тази манипулация. Предварително благодаря за вниманието.

п.с. Чудно ми е самият държач дали се вади изцяло като кард рийдъра на лаптопа примерно или излиза до някъде и остава закачен/ако е второто май филма ще е голям. Ако е първото си мисля че работата може да я свърши някой добър часовникар и аз само да си пъхна новия държач. А и още нещо - какво ще ме посъветвате - турбо сим или софтуерно разкодиране, и този сим от тук ли да си го търся или е по - добре да си го поръчам от там?

Адрес на коментара
Сподели в други сайтове

Не те съветвам да го носиш на часовникар, а някой, който преди това е отварял iPhone за да не ти го почупи при отварянето, а да го направи като хората. Такива със сигурност има с лопати да ги ринеш.

Адрес на коментара
Сподели в други сайтове

Ако оригинално е със 2.2.1 няма софтуеърен UNLOCK на GSM функциите все още, затова сте счубили и турбината вътре. Turbosim може да си поръчаш от тук и за 3 дни е при теб клик . Там би трябвало да имат и сим холдери, попитай го.

Адрес на коментара
Сподели в други сайтове

Карто-държача се вади точно както си мислиш като на лаптопите кардридерите. Обаче за да отвориш телефона ти трябват едни специални инструменти :)http://www.rapidrepair.com/guides/iphone3g...epairguide.html Най-добре е да потърсиш помощ в форума http://iphone-bulgaria.com

Редактирано от fizo
Адрес на коментара
Сподели в други сайтове

Създайте нов акаунт или се впишете, за да коментирате

За да коментирате, трябва да имате регистрация

Създайте акаунт

Присъединете се към нашата общност. Регистрацията става бързо!

Регистрация на нов акаунт

Вход

Имате акаунт? Впишете се оттук.

Вписване
  • Потребители разглеждащи страницата   0 потребители

    • Няма регистрирани потребители разглеждащи тази тема.
×
×
  • Create New...