Wizi

Audi Club BG Member
 • Content Count

  15,806
 • Joined

 • Last visited

 • Days Won

  1

About Wizi

 • Rank
  It's probably me...

Друго

 • Kaра
  назад

Персонална информация

 • Gender
  Male
 • Location
  127.0.0.1

Recent Profile Visitors

24,247 profile views
 1. Провери SSL настройките, най-вероятно от там не ти тръгва Gmail. За abv мога единствено да изкажа съболезнования за онези хора, които поради някакви неясни за природата сили въпреки това го ползват.
 2. Е баш тук е разковничето, само дето хем го пишеш, хем не го виждаш. Това за нас НЕ е работа. Никой тук не е на заплата или получава каквото и да е възнаграждение за да бъде коменсиран за времето, което убива за да реализира излишни и силно съмнителни "екстри" по форума. Така че всякакви желания остават преди всичко в сверата на доброто ни желание. Предложете нещо смислено и ти обещавам да го реализираме както всъщност сме правили не веднъж.
 3. Не, не може. А и jail вече не знам някой въобще да ползва и ако да то кои iOS версии бих го позволили.
 4. Няма да стартира, няма да успееш да преместиш boot партишъна, а само файловете. Клонирането му е майката. Бих препоръчал да го направиш на отделна машина директно двата диска вързани към дъното + CD-ROM от който да стартираш програмата за клониране ИЛИ ако нямаш физическата възможност то тогава да закачиш оригиналния хард + CD-ROM, да клонираш целия диск на файл в/у друг диск и след това да restore-неш този файл в/у новото SSD. Използвам Acronis True Image и никога не съм имал никакъв проблем с клонирането на който и да е Windows.
 5. Абе къф кифльок, кви 5 лева, кви торби с цимент??!?! 2020та сме, проблем ли е да се радваме на технологии по-нови от 3 години в индустрия, която всяка година въвежда десетки новости и иновации? Да си седим на село с Nokia 6310i също е съблазнителна идея, признай си! Перфектно ги разбирам защо е 8ца, не Х. Защо е с последния процесор, а не с някой по-слаб. Защо официално вече не предлагат XS. Ма и вие също отлично ги разбирате всички тези не по-лошо от мен, де
 6. Очаквах да вземат Х вместо 8, който излезе по СЪЩОТО време, който има далеч по-актуален дизайн и по-голям дисплей. Да го бяха пуснали за 450-500 кинта. iPhone XR жънеше брутален успех! Ама щеше да им се бърка със сегашните Pro-та, нали? И защото в крайна сметка всички тези неща (процесор, камера, дисплей, бла-бла) не ги интересуват най-вероятно 80% от потенциалните му клиенти, то така погледнато новото SE е "трепач"!
 7. Тц, 399 си е цялата цена в USA, 299 e с връщане на стар апарат, но пак му е много. Тъпотия брутална - ретро дизайн с топ хардуер за да може да нямат причина още 3-4 години да го мислят Мизерници. И най-лошото е, че най-вероятно ще се счупят от продажби!
 8. Ако искаш разясни поне малко защото днес явно отново съм с глупавата глава и нищо не разбрах от това, което те тревожи така силно. :)
 9. Понеже си играх преди години с този глупав лаптоп да му сменям SSD-то и забих на този тъп проблем с TRIM-а, но тогава не успях да намеря начин да го прескоча, да вметна моите 2 цента. Имам преходник от 1.8" към 2.5" диск SATA порт какъвто ти е необходим да закачиш диска към нормално РС. Ако ти е необходимо ми кажи, ще ти го дам да си играеш с него. Препоръчвам ти да го закачиш към произовно РС, веднъж стария диск, клонираш към имидж, после новия и да разпънеш имиджа на него. За тази цел горещо бих ти препоръчал Acronis True Image, няма грешка, не се вълнува от големината на дисковете, сам се справя с всичко.
 10. Винаги във всеки един момент можеш да решиш да спреш да се измъчваш от тази напредничевост тук и с лекота ще разрешим още един проблем! Няма кой да следи темите да биват изтривани (сиреч скривани) след някакъв период от време единствено за да има някакъв log за евентуалено проследяване на продавача или конкретната сделка. Нелепо е, безсмислено е. Съжалявам(е). 😘
 11. @darknessevil Къде толкова акъл в управата, че да се сети такива неща, брат?! Моите 2 цента.... - тук това НЕ е специализиран продавалник на автомобили, та от там и никакъв приоритет и желание за развиване на тази дейност не бива влагана от наша страна. Честно казано бих се изненадАл, ако това някой ден се промени. От там половината неща, които изброи, изведнъж рязко изгубиха всякаква стойност. - нито една тема или мнение никъде из форума не бива изтривана, а само скривана от вашите погледи. Точно поради демонстрираната през годините лоялност на куп "играчи" в това конкретно интернет пространство. Ако нещо трябва да бъде проверено и сверено имаме на разположение тази техническа възможност - обърнете се към нас. Супер точни пичове сме, ще помогнем! Друго има ли?
 12. Грешно съм те прочел, прощавай за което. Мне, това го има само в админ панела - да свързвам никове по IP. Може би и модератори да го можеха, не помня. За всички останали не е възможно. Прощавай отново. Поздрави!
 13. Регистрирането на нов потребител е измежду едно от основите причини да си навлечеш БАН в този форум, съмнявам се някой да не го знае Това че правилото среща толкова много изключения е единствено и само поради доброто желание на модератори/администратори. Това вече със сигурност всеки го знае IP-та не може да станат видими за всички - абсурдно е, ненужно е. Така го виждам аз
 14. Привет, Нови лайсни няма да има. Поздрави :)