Wizi

Audi Club BG Member
 • Content Count

  15,816
 • Joined

 • Last visited

 • Days Won

  1

About Wizi

 • Rank
  It's probably me...

Друго

 • Kaра
  назад

Персонална информация

 • Gender
  Male
 • Location
  127.0.0.1

Recent Profile Visitors

24,419 profile views
 1. Основата разлика е, че евтиният хостинг е на споделен ресурс с други такива. Това го прави уязвим от към пробиване до някаква степен и също така и си ограничен в техническите параметри. VPS си е виртуална машина, която има много повече ресурс, гъвкавост, но и съответно това идва на своята цена. Обикновено платформата, която ще използваш лесно ще те ориентира какво ти е необходимо, а за всичко останало тук също със сигурност има достатъчно светнати агенти, които да подсказват
 2. Ако магазините са големи, имат доста трафик и имаш притеснения относно тяхната сигурност по-добре погледни някоя VPS опция извън България, че тук това реално храни провайдерите.
 3. Абе кви 15лв за двойно повече пространство, кви 3лв да гледаме Пулев, кви торби с цимент?!? Нека насича, то пък един мач.... нека има 30-40GB сбободни, дреме ми. И така си е повече от супер! 😎
 4. Ако вземе 240ка може да намери нов "живот" някъде другате много по-вероятно от една 120ка, която ще отиде в кофата барабар с лаптопа, точно както описваш. И в крайна сметка ще спестиш колко? 15на лева?
 5. Дори около 60лв се намира 240GB-во SSD, сериозно ли говорите за 120ка? Нали утре ще го бракувате и единственото нещо, което ще си заслужава за спасяване от него ще е SSD-то - за къде със 120ка?
 6. ФАРОВЕ ЗА МЪГЛА, бе хора. ФАРОВЕ ЗА МЪГЛА!
 7. Привет! Проблемът не е при нас, съжалявам. Няма с какво да помогнем
 8. И нека наводнението с Андроидни телефони с плоски страни започне СЕГА! 😂 Дреме ми за зарядното и слушалките, никога не съм ползвал мизерният чарджър (просто нямам модерен iPhone 11 Pro, първият въобще със смислено такова), еле пък слушалките им, които са........ 🤮 Яд ме е единствено, че това ги прави да печелят повече
 9. Провери SSL настройките, най-вероятно от там не ти тръгва Gmail. За abv мога единствено да изкажа съболезнования за онези хора, които поради някакви неясни за природата сили въпреки това го ползват.
 10. Е баш тук е разковничето, само дето хем го пишеш, хем не го виждаш. Това за нас НЕ е работа. Никой тук не е на заплата или получава каквото и да е възнаграждение за да бъде коменсиран за времето, което убива за да реализира излишни и силно съмнителни "екстри" по форума. Така че всякакви желания остават преди всичко в сверата на доброто ни желание. Предложете нещо смислено и ти обещавам да го реализираме както всъщност сме правили не веднъж.
 11. Не, не може. А и jail вече не знам някой въобще да ползва и ако да то кои iOS версии бих го позволили.
 12. Няма да стартира, няма да успееш да преместиш boot партишъна, а само файловете. Клонирането му е майката. Бих препоръчал да го направиш на отделна машина директно двата диска вързани към дъното + CD-ROM от който да стартираш програмата за клониране ИЛИ ако нямаш физическата възможност то тогава да закачиш оригиналния хард + CD-ROM, да клонираш целия диск на файл в/у друг диск и след това да restore-неш този файл в/у новото SSD. Използвам Acronis True Image и никога не съм имал никакъв проблем с клонирането на който и да е Windows.
 13. Абе къф кифльок, кви 5 лева, кви торби с цимент??!?! 2020та сме, проблем ли е да се радваме на технологии по-нови от 3 години в индустрия, която всяка година въвежда десетки новости и иновации? Да си седим на село с Nokia 6310i също е съблазнителна идея, признай си! Перфектно ги разбирам защо е 8ца, не Х. Защо е с последния процесор, а не с някой по-слаб. Защо официално вече не предлагат XS. Ма и вие също отлично ги разбирате всички тези не по-лошо от мен, де