Jump to content

Тъп въпрос


Recommended Posts

........имам опция на която пише AUX някой който е по-запознат би ли казал за какво е тази опция, сидито е Пайнер, супер обикновено с никви екстри.

Мерси!!!

Адрес на коментара
Сподели в други сайтове

А бе няма тъпи въпроси. Не мой всеки да знае всичко. :2gunsfiring_v1:

Тази опция е за вход на ЦД-то (или на каквото и да е), към който чрез кабел и стандартен аудио жак 3,5мм, мисля беше точния рамер, можеш да си включиш МП3 плеър... както съм направил и аз, че ЦД-то не ми бачка :wacko:.

Адрес на коментара
Сподели в други сайтове

А бе няма тъпи въпроси. Не мой всеки да знае всичко. :wacko:

Тази опция е за вход на ЦД-то (или на каквото и да е), към който чрез кабел и стандартен аудио жак 3,5мм, мисля беше точния рамер, можеш да си включиш МП3 плеър... както съм направил и аз, че ЦД-то не ми бачка :flehan:.

Точно така. А аз си включвам мобилния телефон (с подходящите кабеляци) и си водя разговорите по телефона чрез хендсфри-то и слушам през колоните в колата.

Адрес на коментара
Сподели в други сайтове

е сега ми се изясни вече, а има ли опция примерно защото отпред на самия панел има такъв отвор за жак в единия край да е такъв кабел примерно а в другия да набутам една флашка да кажем и така да си действам или няма такава опция?

Адрес на коментара
Сподели в други сайтове

Опцията е да включиш Мр3 плейър към изхода му за слушалки. Флашка няма как да свържеш към този вход. Това е вход за аудио сигнал, но усилен малко (пробвал съм чист микрофон включа - не става. Виж не съм се сещал да пробвам с китарата, но предполагам че няма да стане също).

Адрес на коментара
Сподели в други сайтове

Създайте нов акаунт или се впишете, за да коментирате

За да коментирате, трябва да имате регистрация

Създайте акаунт

Присъединете се към нашата общност. Регистрацията става бързо!

Регистрация на нов акаунт

Вход

Имате акаунт? Впишете се оттук.

Вписване
  • Потребители разглеждащи страницата   0 потребители

    • Няма регистрирани потребители разглеждащи тази тема.
×
×
  • Create New...