Jump to content

Проблем с оборотите на Ауди 100


Davide

Recommended Posts

Привет колеги, имам следния проблем с моето Ауди 100. Когато загрее и температурата на двигателя достигне 90 градуса и ги надвиши, при освобождаване от скорост доста често оборотите падат толкова, че двигателят изгасва. Ако след като изгасне, колата се движи и я запаля на скорост, повече не го прави този проблем - държи стабилни обороти и не си и помисля да гасне. Пак ви казвам, че това го прави само когато колата е загряла на 90 градуса и над тях. Само да уточня, че колата е на газ, а на бензин този проблем го прави много, много рядко. Някой от вас има ли идея от какво може да е това.

Адрес на коментара
Сподели в други сайтове

За газта има обяснение но на бензина ако ти го прави не знам!

Обикновенно това се получава когато газовата уредба не е добре регулирана за ниски обороти или това с комбинация от засмукване на повече въздух заради по-високата скорост. Защо не отидеш при газаджия да ти направи центровка на АГУ-то? Изпарителя от кога не си му сменял мембрани?

А! И си провери въздушния филтър да не е много замърсен... Не е толкова скъп - смени го ако е стар и виж дали имаш пак проблема. Ако да виж по-горе :gaehnen: Успех и дано съм бил полезен.

Редактирано от Satriani
Адрес на коментара
Сподели в други сайтове

  • Потребители разглеждащи страницата   0 потребители

    • Няма регистрирани потребители разглеждащи тази тема.
×
×
  • Create New...