Jump to content

Audi A3 2.0 TDI


dallev

Recommended Posts

Здравейте , първо нов съм във форума и нз дали съм оцелил мястото за побликуването на темата ама видях А3 и затова :hilezh: Та да мина на въпроса взех си миналият ден Ауди А3 2003-2004 година новите дрвувратите Дизел , 140 коня обаче колата е с чип и е 170 та мисълта ми е искам да знам какъв разход на гориво дава на дълго , градско и т.н това ми 1 въпрос а за другия има ли някаква аудио система с навигация двд и т.н за този модел и от къде мога да си намеря такова двд да си махна сд-то и на неговото място и за някакви скрити и не толкова скрити екстри по колата че още нищо не и знам :Д ... Благодаря ви предварително

Адрес на коментара
Сподели в други сайтове

За навигация се ориентирай към отделна такава от рода на Гармин, Том Том и подобни.

В смисъл Ауди нямат "читава" карта за България.

Адрес на коментара
Сподели в други сайтове

аха ясно :hilezh: мерси все пак защото аз исках тъкава да я вградя нали ама питам де :hilezh: а иначе ако може да ми кажете за разхода на гориво какъв разход дават ???

Адрес на коментара
Сподели в други сайтове

Няма ли борд комп за разхода?

Има бордови комп гледам го дава ми разхода като тръгна но нали се мени и мисълта ми е как го дават да гори ? тоя дизел 2.0 кубика Аудито иначе не ми стои примерно на 5-6 ами пада мн дига мн ей тъка е :bia:

Адрес на коментара
Сподели в други сайтове

В книжката ти пише разхода осреднен за този модел с фабрични параметри. При чипс, само опитни данни могат да бъдат използвани за сравнение. Търси някой с такава комбинация като твоята и прави сравнение. Освен това борд-компютърът ти трябва да дава и среден разход на гориво, не само моментен, сменяй си показанията. :bia:

Адрес на коментара
Сподели в други сайтове

Създайте нов акаунт или се впишете, за да коментирате

За да коментирате, трябва да имате регистрация

Създайте акаунт

Присъединете се към нашата общност. Регистрацията става бързо!

Регистрация на нов акаунт

Вход

Имате акаунт? Впишете се оттук.

Вписване
  • Потребители разглеждащи страницата   0 потребители

    • Няма регистрирани потребители разглеждащи тази тема.
×
×
  • Create New...