drob4o

Club valuable member
 • Content Count

  7,415
 • Joined

 • Last visited

2 Followers

About drob4o

 • Rank
  drob4o
 • Birthday 12/19/1976

Друго

 • Kaра
  A4 1,9TDI, Sonata

Контакти

 • Website URL
  http://
 • ICQ
  0

Персонална информация

 • Gender
  Male
 • Location
  София

Recent Profile Visitors

7,700 profile views
 1. Извинявам се на потребител "nickgaidarov" сега му прочетох този първи пост и разбрах, че се опитва да ме намеси и създава някаква интрига. За да му е ясно пак ще се повторя като в горният пост - четирите акаунта Deeper, Go Hard Or Go Home, AKB FAN, paxor са на един и същ потребител, който беше наказан за неподходящ език по доклад на друг потребител за пореден път и просто трябваше да изчака да му изтече наказанието от 1 месец, но нашият потребител реши да заобикаля този бан като създаде последователно още четири до тук, предполагам ще продължат да се множат още нови потребители и да избягва своето наказание. Това не е се толерира от модераторският екип на форума. Ще спомена един израз, колкото и да не се харесва на някои потребители, на който не му изнасят или не е съгласен с правилата на форума има правото да не пише или чете в него. Специално за потребител за nickgaidarov, ще се възползвам от т. 5 от правилата на форума относно първият му пост и темата която е създал, в случай на неяснота за него.
 2. Извинявам се на колегата, който пусна темата, не съм запознат с неговият случай и не мога да коментирам. Но специално за потребител paxop - "писателят", а не "читателят" го насочвам към точка 4.4 от правилата на форума и му напомням, че този акаунт му е 4-ти поред. Прикачам и снимка на част от правилата, a този акаунт замина.
 3. Ето тези съм използвал макар и за тежкотоварна техника, стават, пък и дават гаранция 6 месеца за работата си. Еврован
 4. 1.Здрасти, аз съм заключил темата "Някой колега от София за Варна", поради генерираният спам в тази тема, който Deeper като автор на темата подклажда и активно го стимулира, което прави тази тема с тези мнения абсолютно ненужна за него и всички останали във форума. 2. Може би ако разгледаш панела на въпросният потребител и цъкнеш на наказанието, излиза едно съобщение и препратка към темата "Дартс" за кое мнение е наказан, за по сигурно съм постнал и снимка на въпросното мнение. На панела на същият потребител сигурно си забелязъл, за по сигурно съм оградил, че малко по-рано тази сутрин му е скрито и друго мнение, в което споменава сексуалноста на някои юзери. Другите мнения между тези две ако забележиш са изцяло в насоката на спам и то в неговата тема, за която питаш. Тоест той системно спами и дава обидни квалификации в над 90% от мненията си. За мен това поведение няма да се толерира в този форум, за това ще трябва да почине и да осмисли малко писането си тук. Няма да вървиме след него и да почистваме темите. 3.Наказанието му е в такъв срок, поради наложени две подобни наказания ако си забелязъл в ляво на снимката и последното е от предишен месец за подобно поведение. Следващото ще още по-дълго по скалата на наказания, ако продължи в този тон. 4.Никой не длъжен да обяснява защо се налага бан или наказание, а който се инересува може да си провери в панела на потребителите, приеми моите писания като учтивост и празнично настроение. .. И на последно място, като гледам двамата с Deeper пишете от няколко едни същи IP адреси, много странно, че сте само двамата на тези IP-та, а още по странно, че този твой акаунт е създаден по времето на наказанието на Deeper от 11.2019, което ме води ди извода че сте един и същ човек с два акаунта, което напълно забранено по правилата на форума. Така, че да не питаш защо и двата акаунта са с перманентен бан от момента.
 5. А вързани ли са задните колони на букста от зад на това радио?
 6. За тези пари може да си избереш и по-известни марки с определено по качествени гуми.
 7. Такава програма няма или поне аз не съм чувал съответно нямам. По описаната по-горе схема или си търсете други начини.
 8. .. с повече гаранция да бъде. За предпочитане от надежден магазин. Иначе всичките от клас 10 ще ти свършат работа, даже и тези от клас 4.
 9. На въпросното Поло няма дълго кодиране в таблото или където и да е другаде. Май CAN-шина нямаше, а диагностиката със сигурност не минава през CAN.
 10. На място няма да стане заварката, трябва да е свалена кутията, източено маслото и обезмаслено мястото от вътре е желателно да има достъп до мястото на заварката. Така че може да се наложи и разглобяване.
 11. База Ауди 03.2017 и VW 01.2017 са само на немски език от този торент тракер. Четеш внимтелно от този сайт всеки торент с по-стара база, която да има и на английски база данни.
 12. Здравей Колега имам желание да си сложа борд на моето ауди а4 б5 авант 1,9 тди 110 к.с афн фейс лифт 2000 година моето табло е възможно най посното може ли да ми дадеш някаква информация по-точна какво да правя към кои табла да тръгна да се оглеждам и лостчета...

  Искам новото(старо табло) да показва влотажа темп на маслото и всичко остнало което прави Фис дисплея :) 

  Ще се радвам на бърз отговор виждам, че много се включваш точно в тея теми и ти гласувам доверие точно затова ... :)

  ddress 17: Instruments        Labels: User\8D0-919-xxx-17.lbl
     Part No: 8D0 919 861 F
     Component: B5-KOMBIINSTR. VDO D15  
     Coding: 01140
     Shop #: WSC 00618  
     VCID: 347F0ACBCE3B9F92CB68EA5-5140

     Subsystem 1 - Part No: IMMO
     Component: IDENTNR: AUZ7Z0X1077242        
     IMMO-IDENTNR: AUZ7Z0X1077242      

  No fault code found.

 13. По скоро търси българските "Бочко" - бебешко мляко за тяло с натурален зехтин. Ефектът му е същият като на скъпите специализирани продукти, става въпрос за поддръжка, а не почистване.
 14. Това не се прави с Vag-com-a, а с копчетата за дисплея на А6-та, прочети си книжката за колата как се прави!