drob4o

Club valuable member
 • Content Count

  7,418
 • Joined

 • Last visited

2 Followers

About drob4o

 • Rank
  drob4o
 • Birthday 12/19/1976

Друго

 • Kaра
  A4 1,9TDI, Sonata

Контакти

 • Website URL
  http://
 • ICQ
  0

Персонална информация

 • Gender
  Male
 • Location
  София

Recent Profile Visitors

8,166 profile views
 1. Най вероятно не, борда е висок, освен това ще ти е по-широка. Желателно е да са с усилен борд, заради по-високият борд. Това са гуми за по високо натоварване на мост и повечето са за по-висока маса на автомобила, съответно и изискване към гумата. Аз например съм с 215/60 R16 99H XL. Тези, които карат без усилен борд се оплакват от лесно кривене на гумите. Кофти размер с висока цена.
 2. Аз зареждам 95 на тази бензиностанция(Кристал), нямам оплаквания, добре се държи и с нафтата няма проблеми. Тези горива им ги зарежда Saksa все пак, минавам поне два пъти на ден покрай нея, винаги има цистерни на Sаksa да я зареждат.
 3. Извинявам се на потребител "nickgaidarov" сега му прочетох този първи пост и разбрах, че се опитва да ме намеси и създава някаква интрига. За да му е ясно пак ще се повторя като в горният пост - четирите акаунта Deeper, Go Hard Or Go Home, AKB FAN, paxor са на един и същ потребител, който беше наказан за неподходящ език по доклад на друг потребител за пореден път и просто трябваше да изчака да му изтече наказанието от 1 месец, но нашият потребител реши да заобикаля този бан като създаде последователно още четири до тук, предполагам ще продължат да се множат още нови потребители и да избягва своето наказание. Това не е се толерира от модераторският екип на форума. Ще спомена един израз, колкото и да не се харесва на някои потребители, на който не му изнасят или не е съгласен с правилата на форума има правото да не пише или чете в него. Специално за потребител за nickgaidarov, ще се възползвам от т. 5 от правилата на форума относно първият му пост и темата която е създал, в случай на неяснота за него.
 4. Извинявам се на колегата, който пусна темата, не съм запознат с неговият случай и не мога да коментирам. Но специално за потребител paxop - "писателят", а не "читателят" го насочвам към точка 4.4 от правилата на форума и му напомням, че този акаунт му е 4-ти поред. Прикачам и снимка на част от правилата, a този акаунт замина.
 5. Ето тези съм използвал макар и за тежкотоварна техника, стават, пък и дават гаранция 6 месеца за работата си. Еврован
 6. 1.Здрасти, аз съм заключил темата "Някой колега от София за Варна", поради генерираният спам в тази тема, който Deeper като автор на темата подклажда и активно го стимулира, което прави тази тема с тези мнения абсолютно ненужна за него и всички останали във форума. 2. Може би ако разгледаш панела на въпросният потребител и цъкнеш на наказанието, излиза едно съобщение и препратка към темата "Дартс" за кое мнение е наказан, за по сигурно съм постнал и снимка на въпросното мнение. На панела на същият потребител сигурно си забелязъл, за по сигурно съм оградил, че малко по-рано тази сутрин му е скрито и друго мнение, в което споменава сексуалноста на някои юзери. Другите мнения между тези две ако забележиш са изцяло в насоката на спам и то в неговата тема, за която питаш. Тоест той системно спами и дава обидни квалификации в над 90% от мненията си. За мен това поведение няма да се толерира в този форум, за това ще трябва да почине и да осмисли малко писането си тук. Няма да вървиме след него и да почистваме темите. 3.Наказанието му е в такъв срок, поради наложени две подобни наказания ако си забелязъл в ляво на снимката и последното е от предишен месец за подобно поведение. Следващото ще още по-дълго по скалата на наказания, ако продължи в този тон. 4.Никой не длъжен да обяснява защо се налага бан или наказание, а който се инересува може да си провери в панела на потребителите, приеми моите писания като учтивост и празнично настроение. .. И на последно място, като гледам двамата с Deeper пишете от няколко едни същи IP адреси, много странно, че сте само двамата на тези IP-та, а още по странно, че този твой акаунт е създаден по времето на наказанието на Deeper от 11.2019, което ме води ди извода че сте един и същ човек с два акаунта, което напълно забранено по правилата на форума. Така, че да не питаш защо и двата акаунта са с перманентен бан от момента.
 7. А вързани ли са задните колони на букста от зад на това радио?
 8. За тези пари може да си избереш и по-известни марки с определено по качествени гуми.
 9. Такава програма няма или поне аз не съм чувал съответно нямам. По описаната по-горе схема или си търсете други начини.
 10. .. с повече гаранция да бъде. За предпочитане от надежден магазин. Иначе всичките от клас 10 ще ти свършат работа, даже и тези от клас 4.
 11. На въпросното Поло няма дълго кодиране в таблото или където и да е другаде. Май CAN-шина нямаше, а диагностиката със сигурност не минава през CAN.
 12. На място няма да стане заварката, трябва да е свалена кутията, източено маслото и обезмаслено мястото от вътре е желателно да има достъп до мястото на заварката. Така че може да се наложи и разглобяване.
 13. База Ауди 03.2017 и VW 01.2017 са само на немски език от този торент тракер. Четеш внимтелно от този сайт всеки торент с по-стара база, която да има и на английски база данни.