Jump to content

Имам пробем при Audi A4


denkatand1

Recommended Posts

Здравейте имам следният проблем,преди време понякога ми правеше проблем и не искаше да отключва вратите,нито багажника чрез дистанционното никакви реакции при ползване на дистанционното,единствено се отключва с ключа,това нещо го правеше само понякога,след извесно време,от скоро и сега за момента не действа изобщо дистанционното(не е от батерии),също така мисля че реле,постоянно бръмчи доло в ляво под таблото,не се включват плафоните,нито при отваряне на врата,нито от копчетата на тях самите, не функционират и стъклата(нито се свалят нито се вдигат)изобщо не работят.Та като цяло не работи отключването с дистанционното(централно и багажник)не работят и плафоните,стъклата също не работят,а отпред на таблото компютъра не исписва никакъв проблем,и постоянното бръмчене на предполагам реле,предполагам е нещо свързано с компютъра,някой имал ли е подобен проблем,от какво може да е,и по какъв начин да се отсрани,става въпрос за Audi A4 2003,quattro 2.5 TDI,мн ви благодаря предварително.

Редактирано от denkatand1
Адрес на коментара
Сподели в други сайтове

На моята дърта А4 95г. има блок за управление на точно тези неща който казваш + стъкалата .Правеше ми същия проблем със заключването и отключването. Намира се в багажника от дясната страна долу под "облицовката" , извадих го и го дадох на познат майстор по еладжийски работи . Незнам кво го прави никакви пари не ми взе т.е. не е сменял някакви части но вече работи безупречно

Адрес на коментара
Сподели в други сайтове

Проблема е в комфорт модула.намира се под мокета където са педалите.Имах същия проблем бяха нагорели две от пътеките на модула.

Адрес на коментара
Сподели в други сайтове

Свалях този блок отзад,но си е като нов,нищо му нямаше.Благодаря мн,скоро ще го започвам,да го сваля,надявам се е от него,благодаря още веднъш :hilezh::zustimm::flehan:

Редактирано от denkatand1
Адрес на коментара
Сподели в други сайтове

  • 4 weeks later...

Здравйте,мога ли да помоля за помощ,не мога да открия къде точно е комфорд модула ;) ,в долната част на таблото,под волана или под стелките някъде около педалите ? Моля за разяснение ,благодаря предварително :hilezh:

Адрес на коментара
Сподели в други сайтове

  • 5 weeks later...
  • 1 month later...
  • Потребители разглеждащи страницата   0 потребители

    • Няма регистрирани потребители разглеждащи тази тема.
×
×
  • Create New...