Jump to content

Daniel Yordanov

Members
  • Мнения

    66
  • Присъединил/а се

  • Последно посещение

Всичко публикувано от Daniel Yordanov

  1. Дай цена за глави(оборудвани )или цял двигател
  2. Цена за двигател или само глави(оборудвани)
  3. Кой код е мотора? Дай цена за двигател или само за глави(оборудвани)
  4. Daniel Yordanov

    заключено радио

    вкючи го за около два часа(някъде на дълъг път) ,да си се пуснато . На втория час ще ти иска отново да въведеш кода
  5. Имаш ли преден калник от страната на пасажера , от сивата кола A6 C5 

    и цена

  6. Имаш ли преден калник от страната на пасажера , от сивата кола и цена
  7. Блогодаря за инфото . Поръчах си вече пискалник
  8. виж си бушоните 10 А мисля беше от малките
  9. Някой слагал ли е китайски парктроник, отзад на фейслифтова 6-ца. Ака го сложа долу на полата(меча, или незнам там как е името на най долната част от бронята) дали ще работи коректно. Оригинално е там но китайските пише да са от 40см. до70 см монтирани. На Allrod и на S-ките е монтиран по-горе на самата броня. Споделете опит!!!
  10. Имаш ли "Десен калник в перфектно състояние от фейслифт - 70лв " и какъв цвят е ?
  11. предна броня състояние(има ли удари, кит, драскотини) и цена
  12. Провери дали и в радиатора е 110 гр. Моето предположение е да не би да е запушен
  13. трябва да имаш оригинален диск за навигацията и тогава ти излиза менюто за смяна на езика
  14. Моят проблем се оказа някой от кабелите (прекъснат)на скарт буксата. Изкормих всички и наново с по дебели но после трудно се огъват(да го имат впредвид ентусиастите).
  15. Сменях на NTSC и на PAL . На NTSC е малко по добре но пак неможеш да видиш каво има на дисплея. За антена ползвам съвсем обикновена но само за проба да го подкарам а по нататък и аз ще мисля по този въпрос.
  16. И аз го подкарах това тв с цифров тунер и 10 пина букса. Най накрая със съпротивление 1 Кom. Но сега имам друг проблем картината прескача непрекъснато(отворих буксите , размърдвах кабели и никаква промяна) и дефакто всичко е размазано. Някой знае ли решение на този проблем ?
  17. http://www.ebay.com/itm/10-PIN-MINI-DIN-Connector-Plug-solder-type-on-cable-High-Quality-/171701347282?pt=LH_DefaultDomain_0&hash=item27fa32a3d2
  18. Аз също имам проблем с тези съпротивления пробвах с 10 и с 4.7 Ком и не тръгва. Съпротивлението което си сложил от 1 Ком колко вата е ? Като отида да си закупя такива съпротивления и ми задават въпроса: колко вата да е? и аз гледам като гърмян .Какъв тунер си купил ? Ако може прати ми едно ЛС .
  19. Daniel Yordanov

    задни светлини

    Колегата пуснал темата да ме извини но моят проблем е подобен и за да не правя нова тема. Колата е от подписа и е била автоматик , сега е с ръчна кутия . Светлините за задна скорост не светят . Въпроса е следния :Има ли разлика в начина по който се включват светлините за задна при автоматик и ръчна кутия? Сигнала за светването им все от датчик който е на кутията ли идва(ръчна кутия) или при автоматика е от друго място.
  20. Ще имаш ли скоро нов модел на 7" навигация (с подобрен хардуер) ?
  21. Колега аз имах същия проблем с А4 . Веднъж бях натоварил колата с около 700 кг. минах 200 км. и кво да видя на другия ден гумите изядени отвътре . И аз ходих по сервизи но се оказаха криви гуми (понеже бяха доста стари). Ако погледнеш задния мост сам ще разбереш че това нещо не може да се изкриви(като изключим удар или разни изпълнения с ръчната)
  22. На колата могат да го проверят надува ли достатъчно. После идва момента със свалянето(предполагам и те могат да го свалят но като ходих при тях имаха само свалени турбини). Ако има проблем с турбото ще го хванат веднага , само за теча на масло мисля че трябва да се свали и сложи на стенд.
  23. Аз бих ти предложил АЛЕКС СНС (след с.Тополи ,бившите поделения на строителни войски срещу базата на Пътища и мостове ) . Но ако проблема не е в турбината няма да могат да ти помогнат. Носиш им турбината разглобяват я почистват ( ще си помислиш че е нова след това) , проверяват за течове , имат и високо оборотен БАЛАНС (което е много важно) накрая ти принтят и графика за вибрациите на турбината. За цената не помня колко беше проверката но не взимат скъпо.
×
×
  • Create New...