Jump to content

помощ вибрации ауди а3 тди


koldi

Recommended Posts

моля някой колега,който е минал през моя проблем да сподели,как да се справя с проблема,че вече съм в безизходица..най-много се усеща тресене по магистралата при рязко подаване на газ независимо на коя скорост съм започва да се тресе и волана и купето,засилва се на баир,в по-високи обороти не се усеща почти,когато спирам примерно от 140 надолу при съвсем леко натиснат педал вибрира волана и след това няма.. ходовата част е прегледана,тампони,гуми баланс.Ако някой колега може да ми помогне да я тества и да види за ,какво иде реч.

Адрес на коментара
Сподели в други сайтове

Благодаря колега,утре,ще ги провериме по-обстойно..днес на канал гледах дали нямат хлабини,изглеждаха ОК явно,ще трябва да се разглоби.

Адрес на коментара
Сподели в други сайтове

Колега виж си дисковете отпред , а има и малак процент да ти са криви и главините , но провери първо дисковете иди на майстор , а може и ти сам и виж какво е положението с тях.

Това е от мен , поздрави....

Адрес на коментара
Сподели в други сайтове

след смяната на карета 95 процента от тресенето изчезна,пак има едно леко претрисане ,но не е както беше! видимо каретата бяха надрани ,нямаха луфтове и на едното му липсваше вътрешната зегерка,която държи карето от към маншона.Благодаря на всички за мненията :hilezh::zustimm:

Адрес на коментара
Сподели в други сайтове

Създайте нов акаунт или се впишете, за да коментирате

За да коментирате, трябва да имате регистрация

Създайте акаунт

Присъединете се към нашата общност. Регистрацията става бързо!

Регистрация на нов акаунт

Вход

Имате акаунт? Впишете се оттук.

Вписване
  • Потребители разглеждащи страницата   0 потребители

    • Няма регистрирани потребители разглеждащи тази тема.
×
×
  • Create New...