Jump to content

Няколко въпроса за ауди :)


kotakrak

Recommended Posts

Здравейте, радвам се, че има пичове тука които могат да ми отговорят на някой мои въпроси. Наскоро си взех ауди а4 1.8 125к.с. авант и съм много на вие с тая кола още! Та въпросите ми са. Видях, че борд компютара ми на таблото не свети кадето трябва да ми дава информация за външна температута и там още си кво, от какво може да е това? Не вдига градусите, като е в движение и съм почти сигорен, че е от термостата? Та каква му е цената? Видях някаде да пише във форума за климатрника на мен само числата ми по някои път се губят, но това не ме притеснява и все пак защо? И колко е наистена цената за смяна на ремък? А да и трисе като спирам по рязко сигорно имам криж спирачен диск, каква му е цената някой знае ли?

Благодаря предварително само на тези дето отговарят :hilezh:

Адрес на коментара
Сподели в други сайтове

Ами най-напред искам да те питам, като я копува тази кола кара ли я въобще? Или по снимка си я купил? Ама така и така вече е твоя, та да пробвам да те насоча.

За несветенето, или нямаш ФИС, или е изгорял. Имаш ли копче на лоста на чистачките?

За незагряването - сигурно е термостата. Ама все пак тряа загравя до някъде, ако хич не отлепя стрелката от 60, може и датчика да е заминал.

За климатроника - незнам, но има теми за такива проблеми доста из форума, потърси.

За ремъка - много зависи от марка на ремъка и ролките, колко ще ти вземе за труд майстора и т.н. На този мотор нямам идея.

За кривия/те диск/ове цената е от-до. Може и тънко да си намериш, може и да се изръсиш, но пък ще е за нещо качествено във втория случай.

Адрес на коментара
Сподели в други сайтове

Колата е бартер и е от мой познат който знам, че няма да ме прекара ама все нещо трябва да има не може всичко да е 6 поне аз така забелязвам юом е втора ръка :hilezh: Първо за термостата писах, че вдига градусите като работи на място, но в движение ли е колата явно термостата не затваря. На лоста за чистачките има бутон ама той е мисля да пръска на вода на задната чисачка. Никаква идея ли нямате колко ще е смяната на ремъка? А борда от кжо викаш може да е и говори в цифри :hilezh:

Адрес на коментара
Сподели в други сайтове

Бутона на лоста за чистачките трябва да е отстрани на лоста и да може и нагоре и надолу да се цъка. Задната пръскалка се пуска сато дръпнеш лоста към теб и задържиш. Възможно е да е изгорял дисплея ако има такъв. Но цени незнам, защото на моята нямам ФИС и не съм се интересувал колко струва.

За термостата - щом изстива в движение значи е от него. Проблема можеше да е друг, ако по никакъв начин не загряваше колата.

Аз със това мога да ни помогна като инфо, все пак потърси през търсачката на форума, ще намериш каквото ти трябва. :bia:

Адрес на коментара
Сподели в други сайтове

Създайте нов акаунт или се впишете, за да коментирате

За да коментирате, трябва да имате регистрация

Създайте акаунт

Присъединете се към нашата общност. Регистрацията става бързо!

Регистрация на нов акаунт

Вход

Имате акаунт? Впишете се оттук.

Вписване
  • Потребители разглеждащи страницата   0 потребители

    • Няма регистрирани потребители разглеждащи тази тема.
×
×
  • Create New...