batgoiko Публикувано 28 Януари 2015 Доклад Share Публикувано 28 Януари 2015 Здравейте колеги,Извинявам се предварително за тъпия въпрос, но не успявам да се справя с изчисването на напомнянето за смяна на масло.Колата е А3 1998г. с 1.6 мотор. Пробвах го метода с натискне на лоста за нулиране на километража и дърпане на лоста за сверяване на часовника,но като изключа от контакт, и включа отново, все едно нищо не съм правил.Пробвах и с VAG-COM 12.12 давам SRI reset, прочита паметта, давам "reset oil and insp", ресетва се всичко, като "service oil" изчезва от таблото, гася контактПосле като дам пак на контакт съм на изходна позиция дайте някакъв акъл, че се побърквам вече. Адрес на коментара Сподели в други сайтове More sharing options...
bsdnikolov Публикувано 28 Януари 2015 Доклад Share Публикувано 28 Януари 2015 (Редактирано) Как да си зануля инспекцията за маслото ? + има още поне 5 идентични теми, при това точно в този раздел (AUDI CLUB BULGARIA (Ауди Клуб България) ---> Технически раздел ---> A3/S3 ---> тип 8L)! Редактирано 28 Януари 2015 от bsdnikolov Адрес на коментара Сподели в други сайтове More sharing options...
batgoiko Публикувано 28 Януари 2015 Автор Доклад Share Публикувано 28 Януари 2015 Извинявам се отново, за тъпия въпрос. Не съм очаквал че като адаптираш, трябва да изчакаш 20-30 сек. преди да върнеш ключа.Слагайте я в кофата темата, и извинявайте още веднъж. Адрес на коментара Сподели в други сайтове More sharing options...
Recommended Posts