Jump to content

Продавам 4 зимни гуми унироял + с железни джанти на един сезон 195/65R/15

Recommended Posts

Цена за гумите с джантите 280лв. с 5 болта. от АУДИ са. тел 0878112817

колега може ли да споделиш с нас какво е междуболтовото разтояние и малко снимки да видим все пак за какво става вапрос дълбочина на граифера състояние на джантите ... каде се намират :bia: мерси за инфото ;)

Адрес на коментара
Сподели в други сайтове

колега може ли да споделиш с нас какво е междуболтовото разтояние и малко снимки да видим все пак за какво става вапрос дълбочина на граифера състояние на джантите ... каде се намират :bia: мерси за инфото ;)

Снимал съм ги но ще ки кача днес малко по късно. а за между болтовото разтояние 6.5 см. незнам дали така се мери мерих ги с рулетка от център на отвор до др център на отвор. . бяха на ауди 100. Намират се в София

Редактирано от Kръстев
Адрес на коментара
Сподели в други сайтове

Цена за гумите с джантите 280лв. с 5 болта. от АУДИ са. тел 0878112817

За да видите гумите виж линка.http://www.bezplatno.net/listing-685219-Zimni_gumi_s_j_djanti_UNIROYAL_karani_edin_sezon_.html

Адрес на коментара
Сподели в други сайтове

аз казвам че си луд,ти неми вярваш......... :hilezh:

джантите ти са 5x112,това е размера на това Ауди,централния отвор бе 57.4 или 57.1,немога да се сетя сега........

Иначе незнаеш кое за какво става въпрос,незнаеш дори какво е дебитомер,а иначе за цените си много информиран...........

отиди на лекар и си вземаи редовно предписаните медикаменти... D

и линка ти за никакъв х*й не става..........

Адрес на коментара
Сподели в други сайтове

Ти явно си луд и чий х;и търсиш в обявите ми . след като не ти изнасят цените ми кой си ти че да ми казваш как и на колко пари да си продавам частите от !!! моята кола забележи моята кола.!!! а това че си неграмотен и неможеш да отвориш линка ходи на курсове за да се ограмотиш и не ми пълни повече обявите с простотиите ти ако има нещо да ми казваш сам оставил тел 0878112817. и отиди и се прегледай някаде че ти хлопа дъската.Виждам писал си и на др колеги от форума да им казваш как да си продават нещата ,техните неща явно си болен мозък.

Адрес на коментара
Сподели в други сайтове

Ако въпросните гуми са на един сезон, значи аз съм 18 годишен!!!Колега да те питам има ли нещо читаво по тази кола което да си продал?Ако имах пълномощията да го направя бих се постарал да изтрия всичките ти 30 теми за Ауди 100 на части както и да огранича максимално присъствието ти тук!

Адрес на коментара
Сподели в други сайтове

Колегата Кръстев е или поредния измамник или наистина въобще си няма идея какво прави. Продава части на свръх високи цени, други за без пари, естествено неработещи. Пресен пример от вчера. Рейката от колата си която се кълне че не тече и е в перфектно състояние в момента е на колата на един колега от форума и тече като лейка от към кормилния прът в купето !!!

Някой модератор да се намеси и да разкара въпросния потребител от форума! Форума не е място за измамници и лъжци !!!

Адрес на коментара
Сподели в други сайтове

ВНИМАНИЕ ИЗМАМНИК ПРОЧЕТЕТЕ ТОВА.!! Да колеги тук найстина е пълно с измамници и с лъжци. с поняколко профила са се регистрирали в форума.!! та за рейката да найстина испратих една рейка на един колега Стян от Бургас поне така се е написал и в скайпа!! но кой знае дали е той!!! а пък тук в форума е поне с 3 профила. Та рейката си е перфектна само дето мен ме измамиха .получава си тариката рейката незнам да ли си е платил на еконта че аз още не съм си плучил парите . понеже тоя от еконта се покрива .но според мен и тоя от еконта май е измамен .но свърх нахалството на тоя колега е че хем не си е платил според мен. за да не си получавам аз парите от еконта вече една седмица. хем се опитва да ме обеди че сам му дал развалена рейка. и по заобиколен начин се опитва да му върна парите. който аз не съм получил . И наистина е време модераторите да се намесят и тея измамници с по няколкото профила да ги истрият стига са лъгали хората който си е купувал от мен части знае дали сам мошеник. Но явно тук няма модератори.

Редактирано от Kръстев
Адрес на коментара
Сподели в други сайтове

Модераторите няма да те направят по-умен и грамотен ...

На всички вече дотегна да ти четем темите за частите.

А се оказва и че застите ти не само са скъпи но са и скапани.

Адрес на коментара
Сподели в други сайтове

Guest
Темата е заключена и Вие нямате право да коментирате в нея.
  • Потребители разглеждащи страницата   0 потребители

• Няма регистрирани потребители разглеждащи тази тема.
  • Create New...