Jump to content

BG AR

Members
  • Мнения

    25
  • Присъединил/а се

  • Последно посещение

Контакти

  • Website URL
    http://groups.yahoo.com/group/Team_Bulgaria/
  • ICQ
    12878614

Персонална информация

  • Локация
    USA

BG AR's Achievements

Доктор на АУДИ науките

Доктор на АУДИ науките (6/6)

  1. Konkreten mozhe bi, no edva li veren. Wizi, ne znam kakuv ti e problema, che s vseki si tolkova aroganten, niakakuv problem li si imal kato maluk ili kompleksi za malocennost se opitvash da izbivash? Mislish si, che za vsichko imash verniat otgovor, che chak se krusti i doktor na Audi naukite... Poviarvai mi, che nezavisimo dali si prav ili ne v daden spor, to liubeznostta niama da ti navredi. Da, sega da ti otgovoria na vuprosa predi da mi "opluesh" postinga, zashtoto ti si doktor po opliuvaneto, za Torsen pri Quattro IV govoria. P.S. I ne bi bilo zle da si proverish spelling-a na signature-a, kato purvo si pomislish kak se pishe na angliiski predi da se vpusnesh v opliuvane, t.e. "moution".
  2. Мда, за съжаление, никой не отговори точно на въпроса на колегата. Който разбира английски може да си направи справка ето тук. А ако трябва да обобщя, 50/50 при нормални условия, при екстремни ситуации може да стигне до 100/0 или 0/100. Блокировката се усъществява ако електрониката на диференциала усети разлика във скоростта на въртене между двете предни колела.
  3. Wizi, това може да го каже само човек, който не е карал нито Х3, нито олроуд, защото ако беше ги карал, щеше да знаеш каква е разликата. Клирънса на олроуда на 1-во ниво, което е най-използваното така или иначе, е по-малък от този на Subaru Outback и на Volvo XC70 Cross Country, хайде сега само да не вземеш да ми кажеш, че и те са SUV-та! 4х4...хм, какво ли общо има quattro-то със SUV-тата не ми е ясно, може би ти ще ми обясниш... Wizi, дай ми пример за наричащи се себе си SUV-та, ще ми е интересно! По отношение на Q5... не разбирам как съдиш, че олроуда ще бъде наследен от Q5 по цифрата 5 - олроуда е базиран на А6 платформата, така че не виждам защо ще искат да слизат от 6-цата на 5-тица, обикновено наследниците са с по-висок номер! В действителност, единствената значителна разлика между А6 Avant и олроуда е окачването!
  4. Хайде сега да не се обиждаме, ти май не си виждал Х3 та да говориш така. Allroad-a e Аvant (комби), a Х3 е SUV, абсолютно нищо общо! Гледай какво ти пишат хората, Q5 ще е базиран на новата платформа на А4, отново, нищо общо с allroad-a... Хайде сега, хубав ти е ник-а, не го излагай така!
  5. Бърка6 се колега. Q5 си е точно наследник на твоят автомобил... Wizi, не съм съгласен с теб, нека ти обясня защо: Q5 е базиран на новото поколение платформа на А4, и ще се конкурира с БМВ Х3, нищо общо с allroad-a! Ти по всяка вероятност се бъркаш с Steppenwolf-a, който ще бъде нещо като хибрид между allroad-a и ТТ-то, но така като го гледам, освен регулируемото окачване, няма да има нищо общо с allroad-a, чисто и просто ТТ на стероиди!
  6. Не го бавят, Pikes Peak трябва да се появи на пазара в началото на 2006-та година, такива са били първоначалните планове, производството му се движи по план, просто доста рано започна да се говори за него, и на всички им се струва, че вече трябваше да е излязъл на пазара!
  7. Искаш да кажеш Q7... Не, не се явява аналог на allroad-a, Q7 или Pikes Peak ще бъде нова платформа, почти аналогична на VW Touareg, т.е. първо поколение SUV (Sport Utility Vehicle) на Audi. Наскоро имаше много шум около новината, че 2005 година ще е последната за allroad-a, но всъщност производството му може би ще продължи поне до 2007-ма година...нека да се надяваме!
  8. BG AR

    Мила родино :(

    Хайде сега празни приказки... от 8 години съм в САЩ, и макар че живея в Ню Йорк, агресивните драйвъри се срещат доста рядко, но дори и те карат с мярка. Това за мексиканците и пр. си е пълна измислица - другия път като пишеш такива неща поне провери, че никой не може да те опровергае!
  9. BG AR

    Война на кеша...

    Понякога получаваш, но само ако се пазариш (а в повечето случаи не можеш). Не съм чувал да има определена сума (като 1000 долара), над която да ти дават отстъпка. По-дребните търговци може и да ти дадат, защото ако платиш кеш, те ще си приберат парите в джоба, и няма да платят данъци върху тях.... та затова най-често го правят.
  10. 1 галон (~3.75 литра) от най-скъпия бензин (А 93) аз зареждам по $2.40 за галон, т.е. по 64 цента за литър... Не знам какъв е курса на долара в момента, но вие можете да си го преизчислите в левчета.
  11. Хайде да познаете на мен кой модел най-много ми харесва? Само дето не го виждам в анкетата...
  12. 12.33л./100 тук (почти без климатик), с климатик е около 15 на 100, така че вие всички сте добре Е, поне бензина тук е по-евтин от тоя в БГ...
  13. BG AR

    Reshenia ot 23.05.2004

    Teb iavno "mnozinstvoto" te e izbralo za govoritel... Interesno koi reshava kakvo e nai-dobre za mnozinstvoto... Ne sum vidial neshto niakoi da se e dopital do chlenovete tuk koe e nai-dobre za tiah. Razbiram da imashe anketa ili neshto podobno, ta da se razbere... А, кирилицата ми проработи... A....pak se razvali... e, shte triabva da produlzha na latinica!
  14. BG AR

    Reshenia ot 23.05.2004

    Lubo, znachi az ti precha kato pisha na latinica??!! Come on man, give me a break!
  15. BG AR

    Reshenia ot 23.05.2004

    Zdravei Brandt (ei, da si smenish imeto na kirilica) Purvo, da ti blagodaria za instrukciite za kirilicata, nadiavam se, tova da reshi problema mi. Vtoro, kakto kazah, pritezhatelite na tozi site mogat da si izmisliat kakvito prichini si iskat za kakvoto i da bilo - az sum OK s tova. Sumniavam se obache, che ti govorish ot tiahno ime ili ot imeto na vsichki tezi, koito ne chetat mnenia na latinica, ako sa po-dulgi. No dori i da ne sum prav za tova, smiatam, che tova bi triabvalo da e problem na tozi, koito pishe mnenieto na latinica, a ne na tezi, koito niama da go prochetat. Taka che tova sushto ne e argument, az sum sklonen da poema tozi risk niakoi da ne mi prochete mnenieto samo zashtoto e na latinica i e po-dulgo (a i dori da ne e). S uvazhenie, Dimitar
×
×
  • Create New...