audi-fen Публикувано 10 Април 2011 Доклад Share Публикувано 10 Април 2011 колеги наскоро се разделих с аудито и вече си купих сеат алхамбра с газово инжекциончета звера работи уж за сега но искам да попитам къде в софия мога да го закарам да го сервизиратсмяна на филтри , настроики и текива нещаопитах с тъсачката ма с новата визия на форума некси неми връзвамерси за отгоритекъм газовата има и оригиналната документация и трябва да видя каква е точно ако успея Адрес на коментара Сподели в други сайтове More sharing options...
Marcus Aurelius Публикувано 10 Април 2011 Доклад Share Публикувано 10 Април 2011 За София:Автокомплекс Маргелкв. Враждебнабул. Ботевградско шосе № 441Мобилен: 00359 885 963679 00359 888 201447Емейл: sofia@landi-bg.com"Тотал 12" ЕООДАдрес: ж-к "Хаджи Димитър", ул. "В. Кънчев" № 36Телефон: 00359 2 9477045Мобилен: 00359 888 214 197 Адрес на коментара Сподели в други сайтове More sharing options...
audi-fen Публикувано 10 Април 2011 Автор Доклад Share Публикувано 10 Април 2011 колега мерси за отговораа да препоръчаш някои от дватаче искам да си взема нови филтри и текива неща за нея Адрес на коментара Сподели в други сайтове More sharing options...
Marcus Aurelius Публикувано 10 Април 2011 Доклад Share Публикувано 10 Април 2011 Двата са официални дистрибутори и сервизи на Renzo Landi за София. Аз лично имам едно на ум за Маргел - неангажиращо мнение. Все пак изборът е твой. Успех! 1 Адрес на коментара Сподели в други сайтове More sharing options...
audi-fen Публикувано 11 Април 2011 Автор Доклад Share Публикувано 11 Април 2011 кат привърша с регистрациии и другите неща ще утидамерси Адрес на коментара Сподели в други сайтове More sharing options...
audi-fen Публикувано 16 Април 2011 Автор Доклад Share Публикувано 16 Април 2011 колега нещо немиги похвалиха тез сервизи , ходил ли си при тях или Адрес на коментара Сподели в други сайтове More sharing options...
jimib Публикувано 28 Април 2011 Доклад Share Публикувано 28 Април 2011 колега нещо немиги похвалиха тез сервизи , ходил ли си при тях илиЗа този в Маргел мога да кажа само хубави думи.Разбира си човека от работата.За Тотал нямам мнение. Адрес на коментара Сподели в други сайтове More sharing options...
Sonny Liston Публикувано 28 Април 2011 Доклад Share Публикувано 28 Април 2011 колега нещо немиги похвалиха тез сервизи , ходил ли си при тях илиКолега,имам добри впечатления за Ланди Ренцо на Ботевградско. Там съм слагал моя ГИ и там го обслужвам. А и няма да ти правят нещо много сложно. И стегни малко правописа Адрес на коментара Сподели в други сайтове More sharing options...
audi-fen Публикувано 2 Май 2011 Автор Доклад Share Публикувано 2 Май 2011 ми явно там при маргела ще се ходиа с писането и клавиатурата мани ,куца работа Адрес на коментара Сподели в други сайтове More sharing options...
Sonny Liston Публикувано 5 Май 2011 Доклад Share Публикувано 5 Май 2011 ми явно там при маргела ще се ходиа с писането и клавиатурата мани ,куца работаКато отидеш, пиши после отзиви за сервиза. Адрес на коментара Сподели в други сайтове More sharing options...
audi-fen Публикувано 5 Май 2011 Автор Доклад Share Публикувано 5 Май 2011 нема ядове , ма незнам дали може да ги гледах кат работятче ако те пратят в кафето лоша работашефа утиде при фобос да му сервизират ги. дет го монтираха те . ги помоли да видят за грешки и нищо другома някои проявил самоинициатива и ся колата невърви и требе пак да се ходиа мен точно от това ме е страх Адрес на коментара Сподели в други сайтове More sharing options...
Sonny Liston Публикувано 6 Май 2011 Доклад Share Публикувано 6 Май 2011 нема ядове , ма незнам дали може да ги гледах кат работятче ако те пратят в кафето лоша работашефа утиде при фобос да му сервизират ги. дет го монтираха те . ги помоли да видят за грешки и нищо другома някои проявил самоинициатива и ся колата невърви и требе пак да се ходиа мен точно от това ме е страхБез проблем стоиш при тях и гледаш, как работят. Поне на мен никога не са ми казвали нищо. Адрес на коментара Сподели в други сайтове More sharing options...
audi-fen Публикувано 6 Май 2011 Автор Доклад Share Публикувано 6 Май 2011 супердругата седмица ако остане време ще отида Адрес на коментара Сподели в други сайтове More sharing options...
audi-fen Публикувано 7 Септември 2011 Автор Доклад Share Публикувано 7 Септември 2011 (Редактирано) та колега ето отзизвите след 3 ходенияда спомена че и мои приятел ходи там и е супер доволен1 - во ходене , смяна на филтри ок с нови 2-ходене , след смяна на филтрите колата рязко спря да върви , педала до ламарина и седи и бучи , иначе ракета доколкото е възможно за ванпочват да ме убеждават че не е възможно и че филтрите са им оригнални ,казвам че съм сигурен в това и обяснявам симптомитепак не разбирам по техни думи, закачват колата на компа и се оказва че няма налягане -или поне нужното , коригират и положението се оправя уж обаче 2 дена след това колата почва в ниските да придърпва и не върви , аз има програмата на рензо и адаптер кавам на компа и нялягането пак спаднало вътнах врътката и се оправи докато и да пак3- ходене пак след мойте обяснения какво става ми обесняват че не разбирам и тека нататък , почват лаф тестове на правите човека вика огин според даните , даи газ вика а педала до ламарина кола седи на 120км -3200кмгледаха дигат ръце колата виновна , карам ги да погледнат датчика за нивото на газта и при 2те ходения, работи некакси от около 2 седмици , и при двете ходения го свалят кават и гледат и дигат ръце и незнаяткакво да ви кажа за тоз сервиз , майстора дига ръце и не знае , един датчик за ниво не могат да хванат защо ту работи ту не или некакси , питам сонда , датчик ли е гледат толкозпросто не знам но се издъниха тоталнооткакто взех колата преди вече 5 месеца вече съм врътнал 9000км почти на газ само , колата не е придърпъла веднъж, карам стока натоварен до горе с клима върви ускорява , иамам тризнаци пак натоварена до горе с бебешки неща почти винаги и колата самолет , когато и дадеш газ тръгваслед смяната всичко си заминаколата беше с филтрър марка valtek type 97 които е слаган в италия и беше монтиран с еднократни скоби както цялата газова от което следва че просто си е бил той въпреки че не оригинален филтъра се развива и се сменява вътрешната част но нещо което е по важно според мен просто филтъра има по голям дебит и оттам всичко останало , опитах се да го обясня и ако могат да настроят инжекцията но пичовене или не могат или неим се занимава искъха да сменяват дюзи чодеса , но проблема не е тамсега търся по интернет да си купя филтриращия елемент на valtek за да мога да си карам колата като нормален човек Редактирано 7 Септември 2011 от audi-fen 1 Адрес на коментара Сподели в други сайтове More sharing options...
Recommended Posts
Please sign in to comment
You will be able to leave a comment after signing in
Вписване