Jump to content

Nikola_Kalchev

Members
  • Мнения

    8
  • Присъединил/а се

  • Последно посещение

Всичко публикувано от Nikola_Kalchev

  1. Здравей колега, в крайна сметка разреши ли го този проблем че и спри мене е същата работа. Сменях стоп машинката ама файда нямаше.
  2. Здравейте колеги, извинявам се ако има някъде писано по въпроса но не намерих с търсачката. Та колата е а4 б6 2.5 тди куатро автомат и след години вярна служба скоростната кутия си замина. Предстои ми смяна с друга втора ръка. Въпроса ми е задължително с моя код кутия ли трябва да търся кода и е GBG, или има и алтернативни други кутии които стават? Някой запознат ли е, слагал ли е с друг код защото гледам има много а6 ц5ти олроуд 2.5 куатро автомат но кутиите са с друг код. Дали ще станат. Имали някъде кои кутии къде се монтират и на а4 само GBG ли слагат? Има и пасати 2.5 куатро но дали стават и от тях? Благодаря ви предварително ако някой може да помогне! 🙂
  3. Не активирах борда пуснах кабела незнаех че има кодировка за сигнализацията. Малко помощ може ли в кой канал се влиза от вагкома и как става?
  4. Ами до колкото разбрах колега за С6 се пуска кабел от 1ви пин на километража до маса но уви нищо не се получи индикацията че няма течност си излиза.
  5. Здравейте колеги, след б6-цата вече съм собственик на А6 4ф 2.7 тди колата е доста базова и дори нямаше и борд компютър. Та четох тука в темата как става добавянето и си добавих активирах го с ваг кома, от буксата на километража 1ви пин добавих кабел към маса на купето както е написано, обаче уви сигнализацията за течност на чистачките не се маха. Да не би да трябва още нещо да се направи което не съм разбрал? Някой да има някакви идеи? Колата е 2005 година комби 2.7 ръчка с монохромния червен дисплей на километража. Благодаря предварително ако някой може да помогне! 😊
  6. Здравейте колеги, и аз си активирах на б6-цата дневните светлини с халогените за мъгла. Имам и финкцията ауто и сензор на огледалото и сега като е на ауто копчето вечер сама си пали късите и спира халогените. Въпроса ми е на б6 имали въриянт като е на дневни да се изключат гъбаритите или те винаги си светят? Благодаря.
  7. Здравейте Колеги, доста изчетох по темата да не кажа всичко ако някой може да помогне ще съм благодарен. И аз си смених на б6-цата волана с мулти волан от б7, смених модула слип ринга всичко с каквито трябва, след това настроих всичко с ваг кома и всичко си тръгна както трябва но от копчетата на мулти волана работи само за увеличаване намаляне. Някакви идеи? Перата си работят за смяна на скоростите авто пилота всичко само копчето за смяна на песните и станциите не работи. Колата е с навигация навигон плус 1 оригиналната на а4 б6 2003година. Благодаря предварително!
  8. Здравейте колеги, предстои ми покупка на ауди а4 б6 3.0 безнзин автомат. Въпроса ми е трябва ли да е 4х4 за да е типтроник кутията, имат ли мултитроник кутии и как да разбера при покупката. Изчетох доста за мултитроника и останах с убеждение че типтроника са по читави с по малко проблеми. Също така има и 2.4 бензин някои знаели те с какви кутии са. Питам защото държа да е автомат. За какво друго трябва да внимавам при покупката и какви други дефекти биха дали. Не съм имал досега ауди и затова се обръщам към вас ако може да помогнете какво да гледам и търся. Извинявам се ако някъде другаде има подобна тема. Благодаря предварително.
×
×
  • Create New...