Jump to content

tehomir_84

Members
  • Мнения

    16
  • Присъединил/а се

  • Последно посещение

Друго

  • Kaра
    ???? ?3 1,9 105 2005

Последни посетители

Функцията за показване на последните профилни посетители в момента е изключена и не е показна пред останалите потребители.

tehomir_84's Achievements

Доктор на АУДИ науките

Доктор на АУДИ науките (6/6)

  1. Има малка полза от тях аз си купих като Зеления модел на снимката не можах единствено да го настроя да виждам къде точно е колата но,другите опций си работят нагласих го като се разклати колата да ми звъни на личния тел. така ония ден хванах човек който ме е чукнал леко на паркинга .
  2. И аз преди да го сменя имах претрисане смениха демфера и ми сложиха 4 нови свещи BOSH и вече го няма .Дали е било от съединителя или от свещите незнам,но сега го няма. Казаха ми че съм имал две изгорели свещи.
  3. Комплекта ми струваше 730лв. на "LUK" (с 35% отстъпка). Нямам проблеми всичко е наред ,сега съединителя ми е по мек . Няма вижраций нито при потегляне нито при палене или гасене на колата. Ако не намерите по евтин мога да ви съдействам със всякъкви части със отстъпката която ползвам .
  4. Незнам колеги колата няма признаци за проблем ,дори от вчера е с нов денфер маховик съединител(преди двигателя леко се тресеше) ,на диагностиката всичко е ок дюзите работят както трябва,турбината всички показатели са добре.Измерих скороста с GPS 175км/h на хубав прав път не мърда по нагоре освен при нанадолнище ,после пак толкова . Това е не искам да юркам повече колата примирявам се с тези резултати .
  5. Здр. някой знае ли как да стигна до буфера в багажника ,какво трябва да развия или махна първо .Искам да стигна до буфера защото нещо не свири добре(само гъгне като издънен). ??
  6. Километрите бяха измерени от компютара ,ако и там не са реални вече незнам. Проблема за мен беше разрешен ,мен ме притесняваше да няма нещо запушено и нещо да мъчи колата ,но всичко си е наред .
  7. Извън градско по километраж беше 180км/h компа беше закачен и всички тестове се правеха по време на движение километрите са реални с точност 178км . Колата е със 17-ки оригиналните на модела . Другата седмица ще я чипосат и ще пиша каква е разликата .
  8. На диагностиката всичко излезе "ОК" ,оказа се че това е маx-a на колата по време на диагностиката вдигна 180км/h това е .
  9. Не непредлагам да сменят километражите на всички модели просто не е нормално при табло 260 км да вдига само 170 км. този модел трябва да си вдига 200 км/h без никакви проблеми , и зато ва ,ако на някой му се е случвало нека да пише да знам какво да сменя за да се оправи и вече поръчах нов дебитомер(BOSH) само патрона за 150лв. стария "здрав-шчупен" ще го сменя.
  10. Съгласен съм с вас за високите скорости ,вчера излязох извън градско за тест как върви и как набира (дори съм си сложил на 120км. да ми изписва на компа че съм превишил скороста и да намаля ,но това е само сигнализиране не влияе на нищо ) ,но ме притесни това ,че спира да набира и нещо я мъчи ,имаше леко нанадолнище и там се увеличи скорста до 180км. ,но след нанадолнището пак върна на 175/170км. Не че искам колата да вдига такава скорост или аз да се правя на мъж , тревожи ме защо такъв нов автомобил не може да вдигне повече от 170км/h защо са сложили табло с 260км. като е можело да бъде само 200км. така нямаше да търся проблем . Ще видим на диагностиката какво ще покаже и дебитомера най вероятно ще го сменя .
  11. Нищо не съм сменял по колата , само е обслужена . Тази седмица ми предстой смяна на маховик и съединител и дясно каре( почуква като правя десен завой при подаване на газ) и ще кажа на майстора да направи диагностика и дебитомета ако не е скъп направо да сменя и него . Благодаря ще пиша веднага като премахна проблема и от къде е бил.
  12. Здравейте искам да ви попитам дали някой знае какъв може да е проблема при мен... Днес установих че колата ми върви до 170км/h ,набира си добре ,турбината си работи добре ,но като стигне 170кч/h стрелката "залепва" и не мърда,колкото и да опитвам не може повече ... Автомобила 1,9 TDI 105 2005год. Иматели идея какво става ??
  13. Да ще сменя всичко (в сервиз) реших да купя цял комплект на марката LUK ,най ниската цена която намерих е 750лв. и 150лв. искат за ремонта . IPNONE
  14. Здравейте предстой ми смяна на маховик и съединител ,ако сте сменяли (сигурен съм че повечето са) кажете коя марка е за предпочитане (като цена просто незнам какво да кажа) искам като го сменя да не се занимавам повече с този проблем. Колата е 1,9 105 2005 год. Благодаря предварително от Русе съм ако някой може да препоръча сервиз,магазин или каквато и да е помощ ще бъда благодарен. Да обясня за проблема да не се окаже нещо друго ... Преди около два месеца започна да се чува странно чукане около двигателя (а може би и в двигателя)(не разбирам много от двигатели) ,за отрицателно време започна силно с вибраций на двигателя и купето ,след натискане на съединителя започва да работи като по "часовник",при пускане пак същото чукане и тресене,скоростите си влизат без проблем ,при палене и гасене на двигателя почти не се осеща да тресене или чука, когато колата загрее чукането намалява (не спира,но двигателя започва да работи по нормално) ,но докато е студена се тресе и при тръгване в движение на 1-ва и 2-ра скорост на ниски обороти пак се тресе цялата кола като подам газ се оправя и така ... ако някой е със същия проблем моля да сподели. Безаварийно на всички колеги [emoji469] Sent from my iPhone using Tapatalk Притеснява ме , че много бързо се разраства проблема при мен,а има хора който карат с години с този проблем. Sent from my iPhone using Tapatalk
×
×
  • Create New...