Jump to content

cboris

Members
  • Мнения

    30
  • Присъединил/а се

  • Последно посещение

Друго

  • Kaра
    Audi A4

Последни посетители

653 профилни разглеждания

cboris's Achievements

Доктор на АУДИ науките

Доктор на АУДИ науките (6/6)

  1. cboris

    Търся 2 GB SD Card

    Благодаря на колегата Raziell. Много коректен и точен.
  2. cboris

    Търся 2 GB SD Card

    Ок. Супер. Ще го пратя брат ми тогава да мине да ги вземе. Само те моля да ми кажеш кого да търси на адреса и дали е магазин, офис или....? Благодаря още веднъж.
  3. cboris

    Търся 2 GB SD Card

    Евала, колега. 2 броя са ми ок. Благодаря ти много. След 15ч ще мина през ж.к. Дианабад, ул. Крум Кюлявков №1. Нали правилно съм разбрал адреса? Кажи само и каква сума ти дължа. Благодаря още веднъж
  4. cboris

    Търся 2 GB SD Card

    Честно казано не знам....може би 2? Малко ли е като количество за поръчка? Реално ми трябват за да имам в колата и да слушам, а не да препродавам А нали става въпрос за 2 GB не НС? Че един колега ме убеждава, че само такава вършела работа.
  5. cboris

    Търся 2 GB SD Card

    Здравей, колега. Благодаря за информацията. Може ли аз да се възползвам от твоето предложение и да ми поръчаш на мен такава карта? Ще съм наистина балгодарен.
  6. cboris

    Търся 2 GB SD Card

    Здравейте, колеги. Имам В7, 2007г. Имам опцията за слушане на музика с SD card. Но никъде не мога да намеря от къде да си купя. Знам, че трябва да е Micro SD 2 GB (да НЕ Е НС). Някой има ли идея от къде мога да си взема такава карта?
  7. Здравейте, колеги. Имам Ауди B7, 2007г., 3.0 TDI. Преди няколко дни се опитаха да ми го откраднат, като за мое щастие не успяха. Сега на фона на всички разправии, трябва да оправя пораженията по колата, а именно: - счупена ключалка/брава - разбит и изкорубен стартер - проблем с компютър В този ред на мисли някой може ли да ми препоръча добър сервиз в София за тези неща (надявайки се, че посочения такъв ще попадне в списъка с доверени сервизи на Бул инс ). Благодаря предварително.
  8. Колеги, много спешно ми трябва добър сервиз в Бургас. Имам Ауди А4, 2010 г., 2,0 TDI и нещо го закъсах в Бурас вчера на прибиране към София. Моля за съдействие. Проблемът ми е - падане на обороти, колата не иска да пали и свети check-a на двигателя. Моля за съдействие и благодаря на всички отзовали се.
  9. Здравейте, колеги. Имам Ауди А4, 2007 г, комби и си търся централен заден стоп. За нов ми искат 130 лв. Някой може ли да помогне за 2-ра употреба или нещо такова. Благодаря на всички отзовали се
  10. Здравейте, колеги. Имам Ауди А4, 1.9 TDI, 2002г. В последно време ми светнаха датчиците за ABS и ESP, като светят постоянно докато карам. ABS не работи. Някой дали е имал подобен проблем? И в този ред на мисли, може ли да ми препоръчате добър диагностик в София, който като я закачи да каже наистина какво й е, а не да се рови в интернет и да си измисля някакви неща (какъвто случай имах миналата седмица). Благодаря на всички отзовали се.
  11. Ами май да. Не мога да го хвана точно.
  12. Здравейте. Имам Ауди А4, 2009г., 2.0 TDI. Запалването е с push-key (може да видите снимките). Напоследък се появи следния проблем - при опит да изключа колата, ключа не иска да излез. И се започва едно чакане и ходене по мъките в продължение на час. Някой попадал ли е на подобен проблем? Ще съм благодарен на всеки отзовал се.
  13. Не съм се изразил правилно: когато вкарам ключа в ключалката и го завъртя за да отключа колата, го задържам и тогава се получават нещата - свалят ми се стъклата. Когато направя обратното - при отключена кола вкарам ключа в ключалката, завъртам го за да заключа, задържам и нещата отново се получават - вдигат се. Но когато го опитвам от ключа, докато е в ръката ми и докато задържам копчетата - не става. На старата ми кола - пак А 4 работеше по всичките описани от мен начини.
  14. Здравейте, колеги. Имам Ауди А4, 2010г. Интересувам се от това дали и как бих могъл да си пусна комфорт функцията (convenieince window)? В менюто имам и я активирам за всичко - предни стъкла, задни стъкла и стъклен покрив. Вкарвам ключа в ключалката и всичко сработва. Но след това като се опитвам да го направя само от ключа - не работи. Някой дали е попадал на подобен проблем? Ще съм благодарен на всеки отзовал се.
  15. Здравейте, колеги. Карам Ауди А4 2009г, 2.0 TDI. В момента летните ми гуми са 225/45/18, като се чудя какви зимни да си взема. Предлагат ми 225/45/18 зимни Dunlop, т.е. размера е същия като на летните ми. Един колега обаче ми каза, че този размер не е ок за зимни гуми за този модел. Рових се в нета и търси отзиви, но не открих нищо. Някой дали може да помогне с инфо? Ще съм благодарен на всички.
×
×
  • Create New...