Jump to content

daredevil

Members
  • Мнения

    272
  • Присъединил/а се

  • Последно посещение

Друго

  • Kaра
    Audi B4

Персонална информация

  • Пол
    Male

Последни посетители

1583 профилни разглеждания

daredevil's Achievements

Доктор на АУДИ науките

Доктор на АУДИ науките (6/6)

  1. Мерси колега много полезна тема! Браво
  2. Може ли малко по подробно обяснение как се сваля едно по едно таблото , за какво да внимаваме да не прежакаме и т.н. ? Сигурно ще е трудно ?
  3. Колега може ли ако не те затрдунява някоя снимка ако знаеш къде е ?
  4. Къде се намират дренажните тръбички по купето някакви идея да има някой или схема на купето за това как да пробвам да ги почистя отворите явно са запушени които отвеждат конденза ?
  5. Това последното което си написал изглежда, че трябва да пробвам да го направя, чудя се къде е отвора за конденза има ли някаква тръбичка кяото да го извежда навън а не в купето, Друго да попитам изглежда , че нещо се омаслява или протича не знам точно от системата ли какво е точно от връзката на филтъра на климатика имаше някакво специфично наименование мисля, че но не се сещам. Връзката към този филтър я притегнах леко имаше и още на къде но от старост се притеснявам да не го прецакам с претягане и аз не знам това дали е фатално което се стича някаква течност но не знам какво точно е от филтъра на климатика , не мога да прилагам тук снимки защото форума не ми приема снимките няма място ...
  6. Благодаря , но какво точно си направил и защо ? разбрах тече конденз , Не мирише на антифриз нито оцветява .... Точно между таблото и мокета точно до педала на газта там тече лонденз при голяма жега с включен климатик. Моя мотор е АБС
  7. Не знам за сега съм го остаивл така започва да се усеща когато карам при включен климатик повече от 2 часа на дълъг път и за сега не тече на крартки разстояния направи ми впечатление когато е включен климатика , че го прави , но нямам време за сега да му обърна внимание . Къде точно се намират дренажните отвори отпреде ? Някакви снимки ако някой има ?
  8. Колата е Ауди Купе. След повече от 1 час каране на климатик започва да ми тече върху десния крак точно върху педала на газта . При Купето има ли как безболезно да се оправи това като проблем. Чудя се копчето за промяна къде да духа не работи много добре запъва там където трябва да духа точно в средните духалки, А когато се нагласи към прозореца не работи пълноценно и си седи мъгливо(предполагам нещо е пипано от предните собственици).... Ако някой има какво да каже да сподели.
  9. Търся запазен , добре изглеждащ салон за Ауди Купе. 0895117147
  10. Мерси колеги нещо нямам време да и обърна внимание на моята кошница на последък та така малко влажно си седи под краката ми .... Пр първа възможност ще видя какво да направя .... В тези студове нямам условия.... За такива проблеми някакъв сервиз да знаете всъщност ?
  11. Покрай дъждовете забелязах , че под краката ми влиза малко вода преди се спускаше от упътнението на вратата навътре към купето позалепих смених уплътнението и предното стъкло пооправих проблема , но сега в някакви минимални количества влиза вода под краката на шофьора. Проследявам случая , че влиза според мен около кутията на бушоните(ако е старо уплътнението на кутията) или покрай нея има 2 жила захванал съм ги със силикон , но може би все пак влиза по-малко? Малко по напред има една огромна дупка за оттичане на водата покрай кутията за бушоните, но към кутията на бушоните става като легенче(откъм купето) и водата една част ми се струва , че влиза надолу т.е. към купето. Чудя се около бушоните само тази голяма дупка ли е за оттичане на вода която е пред кутията . Има ли други дупки за оттичане на водата около кутията за бушоните нещо запушено около жилата, където са до кутията , но там ако има дупка гледам отдолу , че директно отива в куето водата ... Някакви идеи от къде се оттича точно водата и къде може да тече обикновенните проблеми за течове . Проследих, че от върху, подкалника в купето се спуска една вадичка и надолу се спукса... Всякаки мнения ще са ми от полза. Колата е Ауди купе 90
  12. И аз попаднах на същото масло в момента е на промоция и съм в дилема да го купя ли или не понеже цената е добра а моя кашон си бара много масло и доливам направо 2 туби по 5 л. Ще ми свърат работа какви са ви отзивите ако вече сте го ползвали това масло ?
  13. Не мога да разбера, а и почти никой не може да ми каже нормално ли е на бензин да прекъсва, на висока скорост предърпва на ГАЗ проблеми няма. Какъв може да е проблема. Нещо майсторите не могат да се справят. Сменена бензинова помпа, свещи, почистени дюзи с добавка(няма ефект), от какво може да е пробвал съм доста вариант решение до момента няма. Иска ми се да спра с решаване на въпрос (пробва грешка) , или ако има някъде вариант някой да я види и да ми каже точно какъв е проблема ще се радвам! Благодаря предварително!
  14. Това може ли да се върже към крушките преди тях като реле намерих го в китайските сайтове ??
×
×
  • Create New...