Jump to content

macistio

Members
  • Мнения

    9
  • Присъединил/а се

  • Последно посещение

Друго

  • Kaра
    Audi 100

Персонална информация

  • Пол
    Male

macistio's Achievements

Доктор на АУДИ науките

Доктор на АУДИ науките (6/6)

  1. ти маи несе чуваш какво говориш климатроника до 30градуса и краи :hilezh: :)
  2. macistio

    Въпрос за Ауди 100/А6

    ЛОШОТО Е ЧЕ ПРИ А62.5ТДИ 140К КАТО СМЕНЯВАШ АНГРЕНАЖЕН РЕМАК СМЕНИАВАШ И ВОДНАТА ПОМПА И ОТИВАШ КЪМ 1000ЛВ С РОЛКИ А ПРИ 100 2.5ТДИ115К НИАМА ДА СМЕНИАВАШ ПОМПАТА И СЪС РОЛКИТЕ И РЕМАКА ОТИВАШ НА 500ЛВ :hilezh:
  3. macistio

    2.0i ili 2.0mi

    пълна инжекция=повече върви по малко разход
  4. macistio

    Disel

    Само ОМВ Premium Disel
  5. реле за подгряване на свещите за Ауди 100 2.5тди 115к 94г
  6. Вдигаш колата на крик от едната страна,вклучваш на парва гас втора и изклучваш от скорост.Ако си я вдигнал от ляво и не вие правиш същото от дясно на колата.
  7. когато е студена върти 4 5 пъти преди да запали.Лампата за подгряването на свещите гасне веднага като дам на контакт,дори като е студена.Отпред при двигателя има една букса,като я извадя релето подава ток на свещите и лампата на таблото за подгряване на свещите свети около 30сек и пали без проблем,но ако не сложа въпросната букса след като съм запалил,колата вдига оборотите на 1000.Тази букса мисля,че е за температурният датчик,които определя колко дълго релето да подава ток към свещите.Не знам дали релето е прецакано или датчика.Релето би трябвало да разчита информацията подадена му от датчика.Според мен този датчик измерва температурата на антифриза и от там подава информация на релето колко дълго да подава ток на свещите.
×
×
  • Create New...