Jump to content

sahonik

Members
  • Мнения

    412
  • Присъединил/а се

  • Последно посещение

Друго

  • Kaра
    AUDI

Контакти

  • Website URL
    http://
  • ICQ
    0

Персонална информация

  • Пол
    Male
  • Локация
    Stolicata

Последни посетители

2153 профилни разглеждания

sahonik's Achievements

Доктор на АУДИ науките

Доктор на АУДИ науките (6/6)

  1. sahonik

    Трудно палене сутрин

    Хора май всичко е било от лош бензин зареждан от известно време на ....Лукойл. Тоя Вальо Златев от кой руски военен склад го намери тоя застоял 86 бензин незнам, Много ядове ми създаде. За втори път зареждам вече на SHELL с Vpower и колицата започна да си пали от първи път както преди. Ще дам още инфо.
  2. sahonik

    Трудно палене сутрин

    Ами аз днеска свалих дебитомера, между другото се сваля страшно лесно заедно със се капака на въздушния филтър. От вътре дебитомера е като нов няма и прашинка + това въздушния филтър го сменям редовно. Така,че при мен проблема за съжеление си остава. Моля помогнете вече незнам какво да правя
  3. Колата е А4 В5 1.8 ADR 125 к.с. Сутрин или когато е напълно изстинал двигателя се получава следното: завъртам ключа пали стрелката на оборотомера стига до 1000 оборота и веднага почва да пада на 500 - 200 100 200 100 и връщам ключа.При второто завъртане пали вдига 1200 оборота работи 8-10 секунди и пак падат оборотите 400 300 500 и се усеща тресене като работа на 2,3 цилиндъра.това трае 5-6 секунди и след това се оправя. След тая драма пали от раз. До момента е сменено: температурен датчик бензиновия филтър, акумулатор, егр клапан,свещите са на 6000 км. NGK BKUR6ET-10 от КОКО, въздушен филтър. Също така беше в сервиз за чистене на дросел клапа и чистене на грешки с VAG-COM.... и пак същото Моля дайте някакви идеи.
  4. Аз пък така и немога да разбера кога и защо се включва компресора сам.
  5. Много добър Ел. майстор има на ул. Тунджа м/у ул.Разслатица и ул.Цар Петър, не взима много пари и е изключително коректен.
  6. Имах VARTA SILVER ....с три години гаранция. 3 месеца след като изтече гаранцията издаде багажа. Струваше 185 лв. и беше необслужваем, размислите ги оставям на вас.
  7. Кога почват проблемите с мененето на оборотите, при различните системи или поскоро коя система по често го прави FOBOS или LANDI RENZO. Най вероятно след изтичане на гаранцията... !!Има ли някой с такива проблеми.
  8. Доколкото разбирам от изчетеното дотука, от landi renzo на Ботевградско получаваш един качествен газов инжекцион. А от Еурогаз-Fobos, получаваш едно качествено обслужване.
  9. Размер 195/65/15 търся да купя точно същата гума. Мисля,че резервните гуми на А4 б5 и на пасат б5 са такива.Ако някой има резервна такава, давам друга 15 цолова + доплащане.
  10. Кой газов инжекцион е по БЕЗПРОБЛЕМЕН. Хубаво е да има доказани отзиви. Знам, че мястото където се монтира също е важно. Та дайте насоки.Ако може...
  11. Колега, а ти отиде ли при Vladi_di за да спестиш време и пари !!
  12. При мен също се поти от вътре стъклото ,НО само когато е на вътрешна циркулация. Като прехвърля на външен въздух се оправя, обаче пък тогава си пълня дробовете със дизелови сажди. Ама то и без това сутрин като си покажа главата през прозореца въздуха е дизелиран целия. Пробвайте малко преди да пристигнете до крайната точка да ви вкарва външен въздух, един вид да диша купето, а не да се задушава.
  13. Чудно ми е в това гръмко предложение от Фобос,какви скрити уловки и условия има...
  14. След ходене по акумулаторджии и ел майстори и даване на пари естествено се разбра, че акумулатора неможе да държи ток и си "отива".Купен е март месец 2010 г. за 184 лв. в брой.Гаранцията е изтекла преди 9 месеца. Алтернатора го замервахме 3 дни подред зарежда съвсем нормално и никога не е имал някакви проблеми, винаги е палила от раз. Толкова ли карат акумулаторите купени в България, вече. Какъв акумолатор да търся сега, и след 2-3 години пак ли така. Няма ли внос на някакви китайски поне като ще го сменям през две години да струва 50 лв.
  15. Мисля,че има разлика защото имахме сравнение на гуми Мишелин Алпин произведени в Германия с малко по твърди бордове и същите произведени в Румъния с по мек и доста по различен каучук.....А не знам ислед 3-4 години кои как щеса на сняг.
×
×
  • Create New...