Jump to content

zozo77

Members
  • Мнения

    4
  • Присъединил/а се

  • Последно посещение

Всичко публикувано от zozo77

  1. До колкото знам, като изключим "Individual", останалите са автоматични, предварително зададени настройки за работа на двигател и скоростна кутия, чувствителността на спирачките - Braking guard и коланите (без да съм сигурен е възможно и на волана-по-твърд, по-лек... и окачването). Ако влезеш в " Set Individual" ще видиш какво се настройва. Аз карам такава от декември 2015 и съм използвал "Dynamic" и "Comfort". На Динамик - колата държи 1-2 предавки по-ниско, което значи по-високи обороти и реагира по-бързо при изпреварване - по-пъргава е, но и разхода извън града го докарваш близък до градския:)))))))). На комфорт - не е толкова агресивна, разхода е по-малък...това са ми общо взето наблюденията. Надявам се и аз да видя някой по-професионален отговор! Хубав уикенд на всички!!!
  2. Благодаря!!!! То предполагам и части от някоя ударена могат да се вземат и ще е доста по-ефтино. А да имаш информация къде и кой може да го инсталира, както се казва - професионално, без да си остави ръцете?
  3. Здрабейте! Аз сзм нов в този форум, а и от скоро собственик на 2012 Ауди А6, комби, 4х4, С-троник, 204кс. Въпроса ми е, ако някой е правил "ъпгарейд" на врата на багажника - от механична в електрическа. Моята е механична и се чудех.....дали си заслужава и дали е взъможно:) И още поне 1000 въпроса свързани с тази кола.(ъпдейти..поддръжка....чип....как... кой ..и т.н.).......може да си представите за какво говоря:))))...от Пасат Б 5.5, 2001..десен волан..... на 2012 А6 Благодаря предварително на всички!!!!
  4. zozo77

    А6 C7-Advanced Key

    Здравейте! Аз имам подобен въпрос, относно сензорите на вратите за оключване, респективно заключване: - Първо как да разбера дали ги има ? И ако ги има - как да ги активирам ( при мен не функционират) ? 2012 Ауди А6, 3.0TDI, quattro, S-tronic. Благодаря ви предварително!!!
×
×
  • Create New...