Jump to content

Magzauer

Members
  • Мнения

    6
  • Присъединил/а се

  • Последно посещение

Друго

  • Kaра
    Audi a6 2.7 tdi

Последни посетители

Функцията за показване на последните профилни посетители в момента е изключена и не е показна пред останалите потребители.

Magzauer's Achievements

Доктор на АУДИ науките

Доктор на АУДИ науките (6/6)

  1. Търся ауди а4 в8 3.2 FSI.комби. Здравейте търся да закупя горе посоченото ауди ,ако някой разполага с запазен екземпляр да пише предварително благодаря.
  2. Magzauer

    Проблем с грешка Р2112

    Благодаря за съдействието от ваша страна. Интерусува ме дали ако колата се кара така може да стане някакъв проблем защото имам спешно пътуване и в момента няма свободни майстори да я погледнат.Колата в момента си върви като единствения проблем в момента е леко менене в оборотите става на въпрос за леко мърдане на стрелката на обортомера.
  3. Проблем при ауди а6 с6 с грешка Р2112.От какво може да е проблема?
  4. Не нямаше запали съвсем нормално но тракаше и да не беше огаснала щях да я огася.преди да заредя акумулатора я пробвах дали върти стартера и върти което ме навежда на мисълта че не е стегнал мотора.поне се надявам ама докато не се смъкне картера мога само да гадая.Допреди да стане този проблем мотора си работеше равномерно без никакви проблеми,единствения проблем откакто съм я купил беше dpf филтъра който отстранихме за да не ми създава проблеми беше премахнат в сервиз ифи дик варна от иво преди четири месеца и тогава мина обстоен преглед.
  5. Ами нивото на маслото е добре също и антифриза. Относно шума да чуваше се като чукане .заредих акумулатора и пробвах леко с въртене и върти смятам да не я паля.мисля да отворим картера да видим какво е състоянието черупковите лагери.мисля че помпата не вдига масло.ремъците са на място
  6. Здравейте искам да питам следното нещо ,Като си карах колата ми светна лампата за маслото и ми изписа oil pressure отбих в страни и загасих колата , извиках един приятел да я превозим до нас като решихме да я качваме на платформата я запалих и понечих да я кача на ход но изгасна и ми изписа че е слаб акумулатора като се чу някакъв шум отпред. Някой да се е сблъсквал с подобно изпитание. Колата е а6 2.7тди2006година.
×
×
  • Create New...